Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Fener'e teklif yağıyor

Fener'e teklif yağıyor
 

Fenerbahçem benim biricik sevgilim


Fenerbahçem benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim.Seninle ağlarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var benim.İşte Dünya'yı fethetmek budur arkadaşlarım.Bütün Avrupa'ya adını duyurup korku salan şanlı Fenerbahçem dünya devlerinin kalbine de girmeye başladı.İsterse bu dakikadan sonra puan da kaybetse bir kere gönlümüze taht kurmuş bir kere.Senin sevgini hangi kelimeler ifade edebilir ki?Aşk mı? Hayır değil.Sevgi mi? O da değil.Bir destan, bir sevda bendeki bağımlılığın.Seninle akar damarlarımdaki sarı-lacivert çağlayanlar.

Şampiyonlar Ligi’nde dev rakipleriyle başabaş mücadele eden sarı lacivertli takım ile maç yapmak için Japonya ve Mısır’ın ünlü kulüpleri sıraya girdi. F.Bahçe’de yaz kampı için turne planları yapılmaya başlandı.

ŞAMPİYONLAR Ligi’ndeki başarısıyla ülkemizin gururu olan ve yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe dünyaya açılıyor. Chelsea karşısında başarılı bir futbol sergileyen ve İngiltere’de ortaya koyduğu futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan sarı lacivertli kulübe maç teklifi yağıyor. Türkiye’nin dışarıya açılan penceresi olarak kabul edilen Fenerbahçe ile maç yapmak isteyen bir çok kulüp kulübün kapısını çalıyor. Mısır ve Japonya’dan ünlü kulüpler sezon sonundaki hazırlık döneminde dostluk maçı yapmak için Fenerbahçe kulübüne faks yolu ile teklif yaptılar. Teknik direktör Arthur Zico yönetiminde hem ligde, hem de Avrupa’da istikrarlı bir çizgi yakalayan, kadrosundaki Güney Amerikalı futbolcular ile her geçen gün daha çok tanınan sarı lacivertlilere Asya ve Afrika’nın yanı sıra Brezilya takımlarının da teklif getirmeye hazırlandığı öğrenildi.

Brezilya da gündemde

Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarının yaz kampı programı çerçevesinde turne planları yaptığı, bu teklifleri en kısa sürede değerlendireceği bildirildi. Geçtiğimiz yıl Aysa turnesini gündeme getiren ve Fenerbahçe’nin bundan böyle dünyaya açılacağını dile getiren başkan Yıldırım’ın Japonya’yı öncelikli olarak düşündüğü biliniyor.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/8682094.asp?gid=211&sz=7700

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..