Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Özeti. Altın Vuruş ve Altın Kurtarış.

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Özeti. Altın Vuruş ve Altın Kurtarış.
 

..


Müthiş bir derbi maçıydı diyemesek de, sahada müthiş bir mücadele vardı. Her iki takımda temkinli, gol yememek ve sahadan galibiyet ile ayrılmak için varını yoğunu ortaya koydular. ve mücadelenin üst düzeyde olduğu bir FB – BJK karşılaşması izledik.

Derbilerde sürprizleriyle tanınan Mustafa Denizli. Eksik kadronun da etkisiyle belki de kimsenin beklemediği bir defansif 11 ile çıktı Fenerbahçe karşısına. Önce durdur sonra vur, düşüncesi belki maç uzun süre berabere gitmiş olsaydı. Beşiktaş aleyhine gelişebilirdi fakat sahneye Fenerbahçe’nin kaptanı çıktı ve mükemmel bir gol ile takımını öne geçirdi. Bu golden sonra özellikle ilk yarıda Fenerbahçe’nin bulduğu yüzde yüzlük pozisyonlar da farkı 2’ye at da 3’e çıkaramaması Fenerbahçe adına şansızlık, Beşiktaş adına ise sevindirici bir durum oldu. Maçın üst düzey mücadeleye sahne olması, beraberinde bir takım tartışmaları da getirdi. Verilmeyen ve Verilip de kaçan penaltı Volkan’ın müthiş kurtarışı Beşiktaş açısından şansız bir durumdu. Ve bolca çıkan doğru ya da yanlış sarı ve kırmızı kartlar, maçın tansiyonunun ne derece yüksek olduğunun bir göstergesidir. Maçı Kadıköy’de izleyen biri olarak maç sonrası taraftarların Kadıköy’ü şölen yerine dönüştürmesi ve Şampiyon Fenerbahçe tezahüratları görülmeye değerdi.

Maç sonrası bir anımı da yazmak istiyorum. Kadıköy’den eve dönerken, hasta Beşiktaş’lı bir arkadaşımı gördüm. Beşiktaş’ın verilmeyen penaltısına kızmış olacak ki bana mutlu musun? Sevinebiliyor musun? Böyle bir galibiyete diye serzenişte bulunmasına önce şaşırdım penaltı konusunda haklı da olsa. Sonra üzüleyim mi diyesim geldi ve istemeden de olsa gülüşüme hakim olamadım. Selamlar Fatih kardeş.

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..