Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe, forvetsiz bile Kayseri’ye gol olup yağdı…

Fenerbahçe, forvetsiz bile Kayseri’ye gol olup yağdı…
 

Ben bu yaşıma geldim, daha böyle maç izlemedim. Bir takım düşünün forvetsiz olarak sahaya çıkıyor ve gol olup yağıyor.. Normal şartlarda forvetli çıkanı takımın çok tehlikeli gol pozisyonları üretmesi gerekirken; 90 dakika boyunca Fenerbahçe takımının kalecisi Volkan yere bile yatmadı.. Türkiye’ye ilk kez gelen birisi Şükrü Saraçoğlu stadına gitse ve Fenerbahçe-Kayserispor maçını izlese; ne düşünür?

Herhalde bu lig maçı olamaz, muhtemelen hazırlık maçı yapıldı, rakip Kayserispor takımı da muhtemelen 1-2 kademe alt ligde oynuyor..

 

Kayserispor Teknik Direktörü Şota başta olmak üzere teknik heyetin hemen bu işi bırakmaları gerekir. Çünkü oynatacağı oyun şablonuyla, oynayan oyuncuların uyumsuzluğunu göremiyor. Gökhan Ünal, sırasıyla Kayseri, Trabzon, Fenerbahçe derken tekrar Kayseri’ye gelmiş ama takımı bir kişi eksik bırakmış. Kayseri sağ açıkta oynayan Troisi hiç varlık göstermediği gibi hiç çaba da göstermedi ve takımı bir kişi eksik oynattı. Hal böyle olunca forvetsiz çıkan Fenerbahçe takımından 4 tane gol yemesi çok normaldir.

 

Gelelim Fenerbahçe’ye.. Sanıyorum bu sezon oynadığı 21 lig maçı arasında en rahat, en relaks, en stressiz maçı bu olmuştur. Alex tek kelimeyle harikadır. Fenerbahçe boşuna heykelini dikmeye çalışmıyor. Hakikaten bunu fazlasıyla hak ediyor. Sağdan Gökhan Gönül, çok fazla bindirme yaptı ve ortalarıyla tehlike yarattı. Çok eleştirilen, neredeyse futbol hayatı bitti denilen Bilica bile güven kazandı artık:) Yatsın, kalksın Kayseri gibi takıma dua etsin..

 

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..