Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '18

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe, Göztepe Maçı ve Diego Reyes...

Fenerbahçe şu an itibarı ile Reyes'i de getirmiş durumda. Porto da oynadığı dönemde defansa güven veren ve top la çıkışlarda  da genç yaşına rağmen sorumluluk ta alan bir yapıdaydı. İspanya da oynadığı dönem'in  ve Milli takım maçlarının ona çok şey katmasıydı onu biraz da Avrupa da parlatan.

Defans onun takviyesi ile anlaşma sağlanırsa biraz daha güçlenicek. Böylece sürekli olarak Roman ve Skretel'in performansına da  bağlı kalınmayacak.

Leichester City den hafta içi gelen açıklamada Slimani transferinin kendileri için pek te doğru olmadığından dem vurulmuş.

Onu Sportingte ki performansı dolayısı ile aldıkları için neden yararlanamadıkları sorusunu da sormaları gerekir aslında.

Aslında Fenerbahçe de Onyekuru tipinde bir oyuncu olsa Slimani daha ilk maçta golle buluşabilirdi. Hem Rodriguez  hem de Onyekuru kadar yapıcı ve oyunu yönlendirici bir oyuncu olmadığı için zorlanıyor Fenerbahçe...

Aatıf ile biraz zor gibi bu sene ... Hasan Ali ve Dirar'ın katkıları bu sene çok önemli.

Rakip Göztepe... İyi takımlar. Tesisleri mükemmel ve iyi çalışıyorlar. Yeni transfer Grillo isabetli seçim. Tıpkı Reyes gibi ülkesinde parlaması beklenen isimlerden.

Kadu oynamayacak, Castro cezalı. Ancak Göztepe'nin özelliği tıpkı Malatyaspor gibi özellikle kendi evinde iyi mücadele etmeleri ve topu elde etmeyi hiç bırakmamaları.

Poko eğer oynayacaksa hücuma da son derece etki eden bir önlibero. Onların da en büyük dezavantajı Ghilas'ın durumunu gördükleri halde yeni bir forvet transferi yapmamış olmamaları. Eğer ki Jahovic takımda kalmış olsaydı gol yollarında zorluk çekmeyeceklerdi.

Goufran dan daha fazla katkı almayı başarabilmeliler. Yasin ile top taşıma ve defansı bozma anlamında zorluk çekmiyorlar. Ancak takıma 2 forvet şart. Love ile takım ne denli bu işi çözer. Orta sahaya bağlı tamamen.

Fenerbahçe bu maçta mutlak kazanmak isteyecek. Göztepe de artık galibiyet istiyor.

İlginç bir maç olacak.

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..