Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe- Mersin İ.Y. maçına Hüseyin Göçek müdahalesi

Fenerbahçe- Mersin İ.Y. maçına Hüseyin Göçek müdahalesi
 

Fotoğraf Milliyet Gazetesi internet sitesinden alınmıştır.


Fenerbahçe, son dakikada küskünlerden Cristian’ın attığı mükemmel golle Mersin İ.Y.’nu 2-1 yenmeyi başardı.

Maça Fenerbahçe hızlı başladı. Fakat golü kalesinde gören de yine Fenerbahçe oldu. Sarı- lacivertliler frikikten yedikleri golle erken bir dakikada 1-0 yenik duruma düştüler.

Bu golden sonra yine Fenerbahçe ataklarını izledik. İlk yarı gerçekten sahanın tek hakimi Fenerbahçe’ydi. Ancak sarı- lacivertliler buldukları pozisyonları değerlendiremediler. Ta ki ilk yarının son dakikasına kadar. Alex’in kornerinde Gökhan Gönül topu kafayla içeri aşırdı ve bomboş Mehmet Topal beraberlik golünü attı.

İkinci yarıya Fenerbahçe mecburi bir değişiklikle başladı. Mehmet Topal yerini Cristian’a bıraktı. Bu yarıda Kuyt da çıkmak zorunda kaldı.

İkinci yarı çok farklı bir görünüme sahne oldu. Bu yarıda oyun hakimiyeti konuk Mersin İ.Y.’na geçti. Kırmızı- lacivertli ekip yaptığı paslarla Fenerbahçe’yi yordu. Öndeki futbolculardan da gerekli yardım gelmeyince sarı- lacivertliler pozisyonlar verdiler.

İkinci yarı sahada çok kötü bir Fenerbahçe vardı. Buna karşılık oynadığı oyunla galibiyete yakın taraf Mersin İ.Y. idi. Özellikle N’duka girdikten sonra konuk takım çok tehlikeli oldu.

Son dakikalarda iki teknik adam da kazanmak için müdahalelerde bulundular. Fakat maça asıl altın müdahale hakem Hüseyin Göçek’ten geldi.

Hüseyin Göçek 1,5 yıl aradan sonra Fenerbahçe maçına verilmişti. Hafta içinde Aziz Yıldırım da Hüseyin Göçek hakkında konuşmuştu.

Hüseyin Göçek bütün bunların etkisinde kaldı. Maçta Fenerbahçeli pek çok futbolcuya gösterilmesi gereken sarı kartları göstermedi. Ama maça asıl müdahalesini 88.dakikada yaptı.

Bu dakikada gözünün önünde olan mücadeleye devam dedi. Ardından top Mersin İ.Y.’lu futbolcuya gelip de bütün Fenerbahçe defansı geride kalanca hakem faul düdüğünü çaldı. Bu fauldan gelen top da gol oldu.

Oysa hakemin gözünün önündeki mücadelede faul yoktu. İki futbolcu da topa girmişlerdi, taban yoktu. Ama Hüseyin Göçek önce devam dediği pozisyonun devamını oynatamadı.

Sonuçta hakem maçın sonucuna doğrudan tesir etti. Ardından da Mersin kulübesinden itiraz edenler dışarı gönderildi. Maçtan sonra da kırmızı kart çıktı.

İşin gerçeği Mersin İ.Y.’na yazık oldu. Fenerbahçe içinse Marsilya maçı öncesi ikinci yarıdaki futbol tehlike sinyalleri verdi.

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..