Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Murat GÜLCEK - Yakamoz35

http://blog.milliyet.com.tr/gulcek

25 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe- Porto

Fenerbahçe- Porto
 

Şampiyonlar ligi 1. Tur -G- grubunda ki temsilcimiz Fenerbahçe kötü başladığı Avrupa defterini iyi kapatmaya çalışıyor. Porto'nun beklenmedik şekilde D.Kyiv'i Ukrayna'da yenmesi grubun bir anda rengini değiştirmişti. Bu sonuçlardan sonra Fenerbahçe'mizin iki maçınıda galip tamamlamaktan başka bir çaresi kalmadı. Altı puanla ikinci sırada bulunan Porto'nun tek hedefi Kadıköy'den bir bareberlik koparmak olacak.

Ankaragücü deplasmanında suni çim üzerinde pekte ümit vermeyen Fenerbahçe'nin bugün Porto'yu yeneceğini tahmin ediyorum.Belkide yüreğimin sesine kanıp ümit ediyorum. Fakat bu güne kadar önemli maçlarda bizi yanıltmayan Fenerbahçe'mizin bugünde bizi yanıltmayacağını düşünmek yanlış olmaz sanırım.

Henüz maç başlamadı fakat tribünler çoktan karnaval havasına girdiler bile.Şuan tribünler tıklım tıklım. Porto'yu yendiğimiz takdirde puanımız beşe yükselecek. Dynamo'nun Arsenal'e yenilmesi halinde iki takımın puanları eşitlenecek. Kimin Şampiyonlar ligine, kimin Uefa'ya devam edeceği son maça kalacak. Son maçında hedefsiz kalacak olan Arsenal'in karşısında Porto'nun kendi evinde avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Fakat Fenerbahçe'nin Ukrayna'dan bir galibiyet çıkarması halinde Porto'ya beraberlik bile yetmeyecek. Arsenal'i yenerlerse Fenerbahçe'nin galibiyeti takımımızı Uefa'ya taşıyacak. Her türlü aksi bir sonuçta Fenerbahçe'nin Avrupa macerası maalesef sona erecek.

Takımlar şuanda sahada ki yerlerini aldılar. Maç biraz sonra başlayacak. Attığımız gollerle hep beraber karnaval yaşamak ümidiyle Fenerbahçe'mize başarılar diliyorum. Maç arasında ve maç sonunda tekrar Milliyet'te buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın.

***************************************************

İlk yarı başladığında Fenerbahçe'li futbolcuların bir hayli hırslı olduğunu gözlemledim. Maçada iyi bir başlangıç yaptılar. Bir çok pozisyona girildi. Fakat bunlar bir türlü gole çevrilemedi. 20. dakikaya kadar pozisyon bile yaratamayan Porto takımı ilk çıktığı kontraatakta golü buldu. Çok iyi başladığımız bir maçta maalesef yine gol yeme hastalığımız nüksetti.

Golden dokuz dakika sonra bir kontraatak daha yapan Porto hakemin yardımıyla bir gol daha buldu. Hakemin yardımıyla diyorum çünkü Porto'lu futbolcu hakemin gözü önünde topu elle aldı. Hakem pozisyonu görmezden gelerek Fenerbahçe'yi bu dakikada adeta yıkmayı başardı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol çıkmayınca ilk yarı 2-0 Porto'nun üstünlüğü ile bitti.

Henüz herşey bitmedi fakat bu hakemlerle bu maçı döndürmek çok zor gibi gözüküyor. Fenerbahçe'nin soyunma odasına gitmeden önce bir gol bulup umutlanması iyi olurdu.Fakat buda olmadı.Şimdi ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak ve erken goller bulmak zorundayız.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 150
: 1014
Kayıt tarihi
: 25.04.07
 
 

İzmirliyim;Şehrimi ve ülkemi seviyorum.Yaşamayı seviyorum. Eğlenmeyi, eğlendirmeyi seviyorum..