Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe 1 – 1 Swindown Town

Fenerbahçe 1 – 1 Swindown Town
 

oooo fenerbahçe


Maçı seretmedim ama vasat bi maç olmuş. Şu dandik maçı bile d-smart vermiş ya kıl oldum yahu. Bırakın da millet rahatça seyrededursun.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçemiz, yeni teknik direktörümüz Luis Aragones yönetiminde çıktığı ilk hazırlık maçında İngiltere 1. Ligi ekiplerinden Swindown Town ile 1-1 berabere kaldı.

Takımımızın golü 14. dakikada Mateja Kezman'dan gelirken, Swindon Town'un beraberlik golünü 62. dakikada Cooks kaydetti. İlk yarıda Roberto Carlos'un yaklaşık 30 metreden attığı sert bir şut direkten döndü.

Fenerbahçemiz, Swindon Town karşısında sahaya Volkan Babacan, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deniz, Selçuk, Gürhan, Alex, Burak ve Kezman'dan oluşan ilk 11'le çıktı.

İkinci yarıda ise Mert, Önder, Maldonado, Ali Bilgin, İlhan Parlak, Can, Yasin gibi isimler forma giyerken, teknik direktörümüz Aragones Roberto Carlos, Alex ve Burak Yılmaz'a 90 dakika forma şansı tanıdı.

Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan teknik direktörümüz Aragones, "Bu tip maçlar, takımı görmek için çok önemli. Henüz 1 haftadır futbolcularla birlikteyim. Swindon Town karşısında teknik anlamda iyiydik, ancak sadece 1 gol bulabildik. Önümüzdeki günlerde daha iyi olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Aragones ayrıca MTK ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçı için daha vakitleri olduğunu ve bu karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurguladı.

Hadi bakalım bi dahaki maçlara....

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..