Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe 1 Kayseri 4 (Kandırıkbahçe)

Fenerbahçe 1 Kayseri 4 (Kandırıkbahçe)
 

bu stada sorumlu ayaklar gerek.


Bursasporun Galatasaray’ı yenmesinden sonra Fenerbahçe –Kayserispor maçı çok önemli bir hale geldi.

Sanki Bursaspor- Galatasarayı yenmemiş de, Galatasaray Bursaya 5 gol atmış. Bu Galatasarayın yendiğini öğrenen Fenerbahçe Futbolcuları Kayserispor karşısına bu moral bozukluğu içinde girmişcesine oyuna kötü başladı. Buraya dikkat( Daum döneminde Beşiktaşı takip ederken, Beşiktaş maçlarında Fenerbahçe futbolcuları Beşiktaşın maçlarını izliyorlardı. O derece hırslı futbolcular vardı o zamanlar. Galatasarayın kaybettiğini bilen adam varmıdır? Bunu da araştırmak gerek.)

Alex'in rolüne soyunan Emre Belezoğlu her zamanki gibi ilk yarıda sakatlanıp çıktı. Kalecimiz maç esnasında hiç kurtarış yapmadan tamamladı.

Defansta Önder ve Edu Kayserisporlu oyuncuyu sürekli kaçırdı. ( Bize 3 gol atan yabancı futbolcudan bahsediyorum) Tabi o gollerde Önder ve Edu’nun yanısıra orada suçlu kişi Roberto Carlostur. Carlos Bize Real Madrid’ten geldi. Her maçını izliyorduk Real Madrid’in. Herhalde bize sahte Carlosu verdilerki , daha maç başlar başlamaz bu Carlos’un ‘’herhangi bir Anadolu takımındaki sol bekten farklı değil demem’’ durumu özetliyor. Uğur ve Gökhan kapasitesini aşmağa başlarken Fnerbahçeye de zarar veriyordu. Orta sahada Emrenin kaçak oyunundan sonra Selçuğu da izledikten sonra ‘’sen de mi Britüs dedim içimden’’. Selçuk Şahin en güvendiğim kişiydi. Ama sürekli yana halay çekmesi. Geriye oynaması canımı sıktı. Colin Kazım futbolcu mu ? Bana birisi bunu anlatsın. Maldonado adına yakışır futbol sergiliyor. İsminin ilk 3 harfini alın aynen onun gibi oynuyor. İlerde Guiza saklambaç oynuyor . Beni yakalayana aşk olsun. Onun da suçu yok. İlerde çoğalmadıktan sonra Guiza tek başına bir şey yapamaz orada.

Fenerbahçe’nin bir de fizik gücü de yeterli değil. Selçuk ve kazım ikili mücadelerden kaçıyordu. Çünkü onlar da biliyordu karşındaki Rakibini geçemeyeceğini. Güçsüzlüğüni, çaresizliğini gizlemeğe çalışan bir yaşlı gibi davranıyordu. O güzelim stada yakışmıyordu o kramponlar.

Şimdi eleştiri okları Aragonese çevrildi. Aragones üstüne basa basa söylüyorum iyi hocadır. Burada suç Aziz Yıldırımındır. Aragonese verilen malzeme budur. Adamın kenarda Peter Crouch, Romedalı var da mı oynatmıyor.

Onun için Kimse Aragonese bir şey söylemesin. Oyuna girenler için de bir şey söyleyeyim. İlhan parlak aciz bir adamdır. Kenardan gelip te takımını kurtaracak yedek değil. Kayserisporluların arasında ezildi ilhan parlak. Hem İlhana yazık Hem Fenerbahçeye....

Milli maç arası var. Bir hafta sihirli değnek değinmeyeceğine göre. Bazı futbolcuların Fenerbahçe ile alakası olmadığını farkedelim. Carlos( aklı işte gözü dervişte), gökhan, uğur, Kazım, Maldonado,

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..