Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '17

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe 18 Galatasaray 1 ( Fenerbahçe ezip geçiyor yine)

Fenerbahçe 18 Galatasaray 1 ( Fenerbahçe ezip geçiyor yine)
 

Resim google'dan alındı.


Bu sezon Gs ile Fenerbahçe futbol'da,baskette, voleybol'da 18 defa karşılaşmışlar. Bu 18 maçın 17 tanesini Fenerbahçe almış. Galatasaray sadece 1 defa galip gelmiş. 

 

Aynı üstünlük Beşiktaş'a da karşı var. Fenerbahçe futbol, basketbol,voleybol'da Beşiktaş ile 9 defa karşılaşmış. Fb  Sadece 2 defa mağlubiyet almış. 

 

Bu ezici üstünlük daha önce de oldu mu? Evet oldu.

 

Hatırladığım kadarıyla Özhan canaydın döneminde Fb bu dallarda Galatasaray'ı 14 defa yendi. 14-0'lık ezici üstünlük geldi. Adnan polat döneminde 22 defa karşılaşmış. 22 maçın 4 'ünü sarı lacivertli kulüp kaybetti.

 

Fener bir nevi rutbe söktü. 4 yıldızlı Gs 'nin karizması gitti. Futbol'da her kupada önde olan Gs, futbol da dahil birçok spor dalında Fb maçlarında geriye düştü. Olağanüstü bir üstünlük geldi. Teknoloji gelişti. Maç sonuçlarına, rakamlara bakabilirsiniz.

 

Peki bu ortam bundan sonra oluşabilir mi?  Neden olmasın ? 17 yılda bu tablolar oluşmuşken ,bundan sonra da 17 yıl boyunca oluşur.

 

Futbol'da Galatasaray'a  karşı TT arena'da alınan galibiyet bana sürpriz oldu. O maç'tan beraberlik bekliyordum.  Joseph de souza şapkadan tavşan çıkardı.  Bayan baskette,voleybol'da alınan galibiyetler sürpriz değildi.

 

Herkese kolay gelsin....

 
 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..