Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe 2 Partizan 1( Bekle bizi Avrupa)

Fenerbahçe 2 Partizan 1( Bekle bizi Avrupa)
 

fb


Fenerbahçe şampiyonlar liginde.

Partizanda aldığımız 2-2’lik avantajıyla çıktık sahaya. Defansımızda Edu’nun yokluğu vardı.Orta sahada alex de souaz resitali vardı. Hakem maçta çok şanslıydı. Hem Alex'i seyretti hem de kaçan golleri...

İlk yarıda gol kaçırma rekoruna gittik. Sağdan , soldan, ortadan her yerde Fenerbahçe vardı. Alex bu arada avrupadaki 10.golünü attı. Hiç avrupada olmayan !(...) Alex sevindirdi. Alex'i beğenmeyenler Galatasaraylılar ve Beşiktaşlılar. Alexli fb ligde ya 1. ya 2. oluyor. Avrupa'da ise diğerleri 5 ve 8 yerken Fenerbahçe ilk 8’e girdi. Şimdi diğerleri yok Avrupa'da Fenerbahçe var.

Flaş... Fenerbahçe Villeralli Josico’yu aldı. Hayırlı olsun. Şöyle maça baktım. Muhteşem stad. Bağıranlar çağıranlar vardı.

Fenerbahçe’nin eksikleri var. Sağ kanat sol kanat ve kaleci eksikliği... Kaleci alınsın sağ kanatta gökhanın yerine bir oyuncu al. Sol kanatta uğuru sat. Bunları yaparsa finali garanti veririm.

Dediğim gibi Fenerbahçe eksikleri tamamlarsa çok can yakar. Rakip Partizan çok etkili. Neyse her şey yalan Fenerbahçe gerçek.

Diğer temsilcimiz Galatasaray da Avrupa'ya aslan gibi gidiyor kedi gibi geliyor. Steau karşısında yenildi. Ya şaaaaaa Fenerbahçe.

Thank you fb , thank you Aziz Yıldırım.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..