Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe aldı başını gidiyor...

Fenerbahçe aldı başını gidiyor...
 

Fenerbahçe koptu gidiyor…

Rakipler birbirine düşmüşken ve birbirlerini yerken, Fenerbahçe aradan sıyrılıp, liderlik koltuğuna oturdu.

Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçına gelince;

Fenerbahçe maça angaryaya gitmiş gibi başladı! Öyle olduğu halde ilk yarı en az üç pozisyon bulup, değerlendiremedi. Rakip Gençlerbirliği’nin ise ceza sahasına girmişliği yok.

İkinci yarı ile birlikte Fenerbahçe toplu harekâta geçip, ileri doğru yüklenince Gençlerbirliği’ni dağıttı(!) birbiri ardına girdiği gol pozisyonlardan sadece birini değerlendirebildi.

Maç sonu yayınlanan istatistiklere bakıldığında, Fenerbahçe’nin 28 şut attığı, 18 gol pozisyonuna girdiği, Gençlerbirliği’nin ise 14 şut, 2 gol pozisyonu olduğu görüldü.

Fenerbahçe maçı ile Gençlerbirliği iki voleyi birden vurdu!

Bunlardan birincisi stat geliri…

İkincisi, Başkan İlhan Cavcav’ın TFF’ye ve Merkez Hakem Komitesine yüklenebileceği argümanları ele geçirmesi!

Gerçi, bu maçın sonucu ne olursa olsun, İlhan Başkan TFF’ye yüklenecekti! Çünkü yabancı konusunda Kulüpler Birliği başkanı olarak sözünün dinlenmemesine çok içerlemişti.

Bu arada, ikinci yarının başında Fenerli Egemen’in ayağından sekip eline çarpan, ancak topun yönünü değiştirmeyen hareket için işin uzmanlar ikiye bölündü. Tarafsız yorum yapmaya çalışanlar penaltı olmadığını, Fenerbahçe düşmanları ise (Rıdvan Dilmen’in dışında)penaltı olduğu yönünde ısrar ettiler. Ayrıca Fenerbahçe’nin attığı golden önce Egemen’in rakibine faul yaptığını da iddia ettiler.

Sözün özü, Fenerbahçe aldı başını gidiyor. Ligin devre arasına kadar en yakın rakibine kaç puan fark atacağı şimdiden merak konusu!

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..