Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '19

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Berabere...

Bursaspor geçen seneki kadrosundan pek çok ismi gönderdiği gibi bir çok genç ismi de takıma monte etmeye çalışıyordu aynı zamanda.

Defansın yaş ortalaması Chedjou hariç bir hayli düşüktü. Orta Alanda Saivet ve Latovlevici ile top kontrolünü sağlayıp değişik golleri olan Umut nayır ile etkili olmaya çalışıcaklardı.

Kalecileri Harun'u da Fenerbahçe'ye verdikleri gibi sadece 4 yabancı oyuncu ile çıktılar rakibinin karşısına.

Fenerbahçe'de ise Slimani, Benzia, Valbuena gibi aslar yoktu. Sadık ile defans bir parça yenilenmiş; Soldado ile de yeni bir başlangıç aranıyordu forvette belkide...

Maçın başlarında Mehmet'in çalışkan görüntüsü sahaya yansıdı. Eski Werder Bremen'li sahanın her yerine dokunmaya çalışırcasına arkadaşlarına pozisyonlar hazırlama gayretindeydi.

Soldado'nun golünde golü atan İspanyol oyuncuydu ama 2 dakika öncesinde pozisyonu yaratan Mehmet'ten başkası değildi.

Golden sonra Bursaspor Latovlevici ile etkili gelmeye çalıştı. Rumen oyuncunun belki  lig kariyerinde değil ama Bursaspor kariyerinde bu kadar etkili geldiği zamanları çok sık gördük.

Fenerbahçe adına Dirar ve Mehmet'in anlaşması ve Soldado'nun girdiği pozisyonlar oyuncular adına da takım adına da olumluydu. Bursaspor'da Lima girdikten sonra süpriz pozisyonlar gelecekti; geldi de...

Bursaspor bu dakikalarda önce Yusuf sonra Umut ile önemli pozisyonlar kaçırdı. Bursaspor'un golünde ise yine Lima'nın katkısı vardı. Lima çok ama çok önemli bir oyuncu Bursaspor için...

Fenerbahçe değişik bir kadro dizilişi ile çıktı. Valbuena'dan daha fazla faydalanmalılar. Dirar biraz daha çabukluk kazanmalı. Sağ kanat ta etkili oldular ama ya sol kanat...?

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..