Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe cas'maya devam!

Fenerbahçe cas'maya devam!
 

UEFA ve Federasyon’a karşı CAS’ta açtığı davayı geri çekti. Sarı lacivertli yönetici: Biz boşuna adım atmıyoruz. Fenerbahçe için çok daha iyi olacak. Aksi halde bu davayı geri çeker miyiz? Taraftarımız bunu bilsinler. Ve karşıt görüş: Etik Kurulu raporu temiz değil. 3 maçta kusur (şike ya da teşvik) tespit edildi. Fenerbahçe bundan çekindiği için feragat etti.

Eveeeet! Vakti zamanında Ali KOÇ ''Bu dava bizim namusumuz.'' demişti, peki ne oldu da sayın fb camiasının namus(!) kavramı değişti. Kendileri için çok daha iyi olduğunu söylüyorlar madem böyle bir ihtimal vardı neden bir davaya bu kadar güvendiniz. Bu davayı suçsuz olduğunuzu ispatlayıp tazminat almak için açtınız, geri çekerek iddiaları kabul etmiş durumuna düşmediniz mi?

Ya da baktınız ceza geliyor davayı da kaybedeceksiniz daha büyük cezalardan yırmak için namus(!) kavramanızı mı değiştirdiniz. 

Bütün fb camiasını arkanıza alarak yaptığınız bu hareketten geri çekilmek size olan inancı sarsacağını hiç düşünmediniz. Belki daha az ceza almanızı sağlayacak olan hamleyi yaptınız ama neden vakti zamanında bu kadar büyük konuştunuz? Gerçi fb alışıktır büyük konuşmaya ve konuşanlarla ilgilenmeye . FB taraftarı olsaydım kulübe mektup yollardım binlerce taraftardan imzalı arkanızdaydık ama siz geri çekilerek korkudan bizim arkamıza sığındınız diye.

En büyük temennim bu olaylardan büyük GALATASARAY'ımın ve türk futbolunun zarar görmemesi.Ua

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..