Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman kanunları ve Sarı Melekler...

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman kanunları ve Sarı Melekler...
 

* Futbolcular devre arası tatiline çıkmadan Buca maçından 1 gün önce futbolcularla özel bir toplantı yapacak ve “Gitmek isteyenler ayrılabilir, kalanlar bizimle savaşmaya devam edecek” mesajını verecekmiş.

* Aykut Kocaman sert olmayan kimliğinden sıyrılıp, kimseye taviz vermeyecekmiş. Antrenmanlarda daha ciddi çalışılmasını isteyip, oyuncuların maçlarda Fenerbahçe formasına yakışır bir futbol sergilemelerini isteyecekmiş.

* Futbolcular arasında hiçbir ayrım yapılmayacakmış. ‘Yıldız oyuncu’ kavramı tamamen ortadan kalkacakmış. Hafta içindeki idmanlarda kim daha çok çalışırsa formayı o giyecek ve gençlere daha çok şans tanınacakmış.

* Teknik heyet ve futbolcuların yeni mekânı Samandıra Tesisleri olacakmış. Başta Aykut Kocaman olmak üzere futbolcuların hepsi zamanlarının büyük bölümünü tesislerde geçirmek zorunda kalacaklarmış.

* Maçlarda gereksiz yere kart gören ve takımı eksik bırakan futbolculara kim olursa olsun para cezası verilecekmiş. Başarılı performans gösterenler ise bunun karşılığında ödüllendirilip, onore edilecekmiş.

Yukarıdaki maddelerin ne olduğunu aşağı yukarı tahmin etmişsinizdir. Bu maddeler Fenerbahçe’de Aykut Kocaman kanunlarıymış.

Aykut Kocaman bu kanunları çıkarmakta biraz geç kalmadı mı?

Koskocaman sezonun ilk yarısı biterken, böylesine kararlar alınabiliyorsa, bu kararlar sezon başında niye alınmadı?

Aykut Kocaman’ın sezon başında böyle kararları almasına karşı çıkanlar mı vardı?

Yönetimden bu kararlar için karar yeni mi çıktı?

Sert disiplin tedbirleri almak için futbol takımının bu kadar gerilere düşmesi mi gerekiyordu?

Türkün aklı sonradan gelirmiş misali; Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 9 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de yeni yeni kararlar alınıyor.

Bu kararların daha önceden niye alınmadığı hakkında bir açıklama her halde gelir, bizler de taraftarı olduğumuz kulüpte neler döndüğünü anlarız

Bu vesile ile Dinamo Moskova’yı 3-0 yenen ve setlerde rakibe 15 sayıdan fazlasını vermeyerek rövanşı alan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımını da kutluyorum.

Sarı Melekler, geçen yol ikinci oldukları Avrupa arenasında, bu yıl inşallah şampiyon olurlar.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..