Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'de imza show

Fenerbahçe'de imza show
 

64 maç oynayarak yeni Türkiye rekorunun sahibi olan Fenerbahçe, kadro sıkıntısı nedeniyle kaybettiği Avrupa Ligi finalini unutamıyor.

Bildiğiniz gibi Bencifa ile oynanan yarı final maçında, İstanbul’da direkleri geçemeyip, 1-0 kazandığı maçın rövanşında rakibine 3-1 boyun eğerek finali kaçırmıştı.

Benfica maçındaki kadro zafiyeti Fenerbahçe’yi Avrupa Ligi finalinden etmiş, Merieles’in sakatlığı, Emre’nin oynayamaması, Mehmet topal ve Webo’nun cezalı oluşu, Selçuk Şahin ve Gökhan Gönül’ün sakatlanarak oyundan çıkmaları, Fenerbahçe’nin mağlubiyetinin başlıca nedeniydi.

Önümüzdeki yıl Fenerbahçe eğer üç kulvarda mücadele edecekse, özellikle orta saha ve defans bloğunun sağlam olması gerekiyor.

Şu ana kadar defansın solunda oynayan Zigler gitti. Sağ bekte Orhan Şam Eskişehir’e verildi. Gelen Alper Potuk!

Bu arada Fenerbahçe’nin sözleşmesi biten oyuncuları olan Volkan, Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz ile basına bir anlaşma yansımamıştı. Kupa finalinden sonra, Türkiye Kupasının kazanılması ile Fenerbahçe formasını terleten emektar oyuncuları ile daha önceden anlaşmış olduğunu hemen kamuoyuna açıkladı.

Fenerbahçe Yönetimi, sözleşmesi sona eren Mehmet Topuz, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel ile yeniden anlaşmaya vardı...

Fenerbahçe, transfer sezonuna fırtına gibi girdi... Alper Potuk'u renklerine katarak ezeli rakibi Galatasaray'a önemli bir çalım atan sarı-lacivertliler, iç transferde de boş durmuyor...

Sözleşmeleri sona eren ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın özellikle kadroda olmasını istediği futbolcular Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz ile yeniden sözleşme imzalandı... 

Önümüzdeki dönemde daha ne çalımların atılacağını, kimlerin Fenerbahçe’ye geleceğini bekleyip göreceğiz.

Geleceklerle ilgili ilk ipuçları; Emenike, Andre Santos gibi eski yıldızların geleceğini söylemek fazla abartı olmaz.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..