Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '15

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe de Webo zamanı...

Fenerbahçe de Webo ' nun sonradan oyuna girip golünü attığı kaçıncı maç oldu ?  Tam bir profesyonel. Belediye de oynarken de görevini eksiksiz yapan oyuncuların başında geliyordu.Takım olma olgusunu ön plana çıkaran bu oyuncuyu Fenerbahçe de çok iyi kullandı. Sivasspor ' un ilk golünde Fenerbahçe defansının hem yerleşirken hem de yerleştikten sonra topu uzaklaştırma da bariz hataları var.

Hazırlıksız yakalanmayı atlatıyorlar da golü nasıl yemeyi başarıyorlar ? Sivasspor eski gücünden Carlos ' u kaybettikten sonra uzaklaşsa da halen önemli bir takım. Ancak onlar da ilk golü attıktan sonra hemen kalelerinde golü gördüler. Neden Türk futbolunda kolay gol yemeyi  bir türlü geçiştiremiyoruz...Diego da gerçekten biraz kıpırdanma var. Şimdilik umut verici.

Sağ kanatta Burhan gerçekten çok etikiliydi.Cicinho 'nun  golünde yine pozisyon hatalarını gördük. Fenerbahçe ' nin bu hatalarını tekrar etmemesi lazım. Gerçekten de hem onlar hem de diğer önemli rakipleri şu son haftalara br çok olumsuzluğa rağmen çok güzel geldiler. Aatıf için ayrı parantez açmak lazım. Dünyanın her takımında banko oynar. Bir futbolcu ayaklarına bu kadar mı hakim olabilir. ?

Sivasspor düşük bütçe ile doğru yabancı transferleri nasıl yapılır  örneğini de en iyi veren takımlardan.

Özetle Fenerbahçe forvetlerinin yine etkili oyunuyla kazanmasını bildi.Sow' un çalışkanlığı Webo nun doğru zamanda doğru yerler de olması ile oyunu kenarlara açmasını bilerek önemli pozisyonlar üretti.

Bu hafta Beşiktaş için ise gerçekten çok zor geçti.Gaziantep' in Karcemarskas gibi en önemli oyuncusu kalesinde yokken önemli bir fırsatı değerlendiremediler.

Genç kaleci Eray 'a tebrikler...Önemli fırsatları kalesinde süpürdü.Sosa Türkiye liginde ki en jeneriklik golünü attı. Ve Gaziantep ' in Rosenborg dan aldığı  Chibuke için ise söylenecek tek söz var. Takımının en önemli oyuncularından biri ve ustanın ustası bir gole imza attı.

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..