Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '19

 
Kategori
Spor
 

Fenerbahçe'de Yeni On Numara

Galatasaray'da Belhanda'nın da transfer olduğu haberlerini görüyoruz. Faslı futbolcu tıpkı daha önceden Galatasaray'a gelen Nordin Amrabat gibi değişik bir form grafiği sergiledi. Yeteneklerine kimsenin diyebileceği bir şey yoktu ancak çevirebileceği pek çok maçı da çeviremedi.

Orta alanda iğne deliğinden bile pas verebiliyordu ama daha çok görebilmeliydik bu potansiyelini. Ligimizde forma giyen Boutaip veya Regattin gibi faslı diğer oyuncular farklı takımlarda önemli performanslar yakalayabildi.

Amrabat da sol kanatta güçlü ve ataklara yön verebilen bir oyuncuydu. Ancak hiç şüphesiz Galatasaray ondan  da daha çok faydalanabilmeliydi. Tıpkı Sophien Feghouli gibi...

Fenerbahçe'de ise Obi Mickel,Emmanuel Davis ve Schalke 04 lü Konopylanka gibi isimler ile ilgileniyor. Obi Mickel'i 5 sene önce getirmeliydi belki de Fenerbahçe takıma...

Afrika futbolunun en önemli tecrübelerinden biri istisnasız.

Geçmişte Milos Krasiç, Diego gibi önemli kariyerlere sahip isimlerin de performanslarını izledik.

Onlar için bir on numara transferi gerekli ise Benzia'dan nasıl faydalanmayı düşünüyorlar?

Alacakları 10 numara için Bernard Mensah veya Tjaron Cherry gibi ligimizde önemli isimler mevcut.Keza Alanyasporlu Fernandez de eğer bir sol kanat oyuncusu arıyorlarsa önemli bir potansiyel.

Valbuena tecrübesi ve formu ile orta alanı toparlayabilir ama ne kadar oynayabildi ki ? Fenerbahçe de yeni yıl öncesi izin verilirken ;  Frey'in karla kaplı idman sahasında tek başına idman yaparken görmüştük. Fenerbahçe 'nin ihtiyacı olan şey belki de bu.

Forvette Albert Elis elbette katkı verebilir. Değişik bir stili ve top tekniği var. Hem ceza sahası içi hem de dışı oyuncusu. Topu ortasahadan bile taşıdığı pozisyonlar oldukça fazla maç içerisinde .

İlk etapta Slimani yi eski günlerine kavuşturmalı belki de..

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..