Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'deKocaman intihar

Fenerbahçe'deKocaman intihar
 

Ah Gekas Yaktın Başımızı


Geçen gün Karşıyaka-Göztepe maçında Karşıyakalı taraftarlar ilginç bir pankart açmışlar ve ortalık toz duman olmuştu. Bunun sonucunda da Göztepe’yi hedef alan küfürlü pankartı hazırladığı tespit edilen 3 taraftar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Maalesef bunlar olmaması gereken  şeyler ama  yurdum ünsanının zihnisinir icatlarının sonu da yok. Gülelim mi ağlayalım mı bilemiyorum ben de. Neyse efendim dünakşamki Samsunspor – Fenerbahçe karşılaşması maalesef Fenerbahçe’nin istemediği ve beklemediği bir  sonla noktalandı. Volkan Demirel’in 200. Maçında 3 gol birden yemesi de  spor tarihine  farklı bir şekilde geçmesine sebep oldu 2012 yılında. Fenerbahçenin tek golünü 6,dakikada akıl almaz gollere imza atan Stoch kaydetti. Ama daha sonrasında Fenerbahçe’nin düşüşü başladı bu golden sonra. Herkes Fenerden bol gol gelecek beklentisine geçti ama tahmin edilen şey olmadı ve 41,71,75. dakikalarda sahneye  Gekas çıktı ve Fenerbahçe’yi yıkan adam oldu Samsun’da.


Bu sezon birçok maçta, Fener’de  istem dışı takım davranışını izliyoruz. Samsunspor maçında da oyunu daha ilk yarıda bıçak sırtına getiren bu oldu.
Serdar, Fenerbahçe savunması için iyi bir gelecek. Bazen kusursuz oynuyor, hata yaptı mı da tam yapıyor; pahalıya patlıyor. Ona dün Yobo da eşlik edince...
Gekas'ın başını çektiği Samsun hücum hattı Ekigho gibi kıvrak ve tehlikeli bir hücumcu ile gerçekten müthişti. Fenerbahçe savunmasını sürekli rahatsız eden bindirmeleri ve verkaçları ile oyunu tutmayı ve farkı atmayı başardılar.
Alex'i, Beşiktaş'a saklamıştı Kocaman; Özer'in bu takımda maya tutma şansı gitgide azalıyor. Nitekim aslında ilk yarıda kanatta savunma ağırlıklı oynayan Özer'i kenara alıp, bilinçaltındaki değerlendirmesini açığa vuruyordu Kocaman.
Fenerbahçe A'dan Z'ye aymazlığının bedelini ağır ödeyecekti. Aslında maç Fenerbahçe için 6. dakikada başlıyor, o dakikada da bitiyordu. Bu Beşiktaş maçını düşünmenin, "Golün üzerine yatmanın" bedeliydi.
6'da Stoch, Özer'in ara pasından gelen topla ceza alanına girdi, kaleci Ertuğrul'u geçip, çaprazdan golü boş kaleye attı: 0-1. 40'ta Serdar, Gekas'ı düşürdü, penaltı oldu. 41'de Yunan oyuncu atışı kendisi kullandı: 1-1 71'de Gekas, Fenerbahçe savunmasının içinden adeta ayıklayıp çıkardığı topu Volkan'ın altından ikinci gol olarak ağlara bıraktı: 2-1. 75'de Serdar serbest atış kullandı, Gekas kafa ile savunmanın arasından ustaca golü attı: 3-1.

Fenerbahçe’de maalesef sinir olduğumuz bir hal var. Fenerbahçe'yi için için kemiren bir durum var. Maç seçen bir takım, gol atıp üzerine yatan bir ekip, yoğunlaşma, inanma boşalması yaşayan bir kimlik. Dün bu hastalık atağını Stoch'un altıncı dakikada attığı golden hemen sonra yaşadılar, maçı verdiler.

Herşey güzel olacak düşüncesiyle Samsun’a gitmiştik ama  evdeki hesap ve Kocaman’ın kumarı çarşıya uymadı. Alex’i Beşiktaş derbisine saklamak istedi ama geri kalan oyuncuları da  düzenleyemedi. Sonuçta da Fenerbahçemizi yakan  adam olmayı  haketti bu hafta.

Klasik olacak ama ne diyoruz ? : ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ....

DİPNOT :  Fenerbahçe şuanda  Beşiktaş derbisinde şanslı taraf gibi gözüküyor. Neden mi? Fenerbahçe üstüne para verse Fernandes ve Quaresma’yı derbide  cezalı duruma düşüremezdi. Ama sağolsunlar bunu kendileri yaptılar Portekizlil futbolcular. Bakalım Beşiktaş yönetimine nasıl hesap verecekler.

 

 

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..