Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'den gözdağı

Fenerbahçe'den gözdağı
 

http://www.updownit.com/out.php/i341_fenerbahce1907fcimaj715874.jpg


Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Gaziantepspor'u 5-0 yendi. Sayısız gol pozisyonuna giren sarı-lacivertliler taraftarın yüzünü güldürdü. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapamayan, kupada Kayseri ve Şanlıurfaspor maçlarında aksayan Lig’de İstanbul Belediye karşısında puan kaybeden Kanarya Gaziantep’te coştu.


Mehmet Ourello’nun kart cezalısı olması nedeniyle forma şansı bulan Kemal Aslan’ın ayasğından bulduğu golle öne geçen Fenerbahçe; Alex ve Metin Tuğlu’nun kendi kalesine attığı golle devreyi 3-0 önde kapadı. İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren sarı lacivertliler Brezilyalı golcüsü Devid De Souza’nın 56 ve 69’uncu dakikada kaydettiği sayılarla maçı 5-0 kazanmayı bildi. Fenenrbahçe’de günün başarılı isimlerinden Alex ve Selçuk sarı kart gördü.

Alex’le birlikte geri döndüler

Alex’in yokluğunu fazlasıyla hisseden Fenerbehçe, yıldız futbolcunun dönmesi ile Gaziantep deplasmanında rahat kazandı. Mehmet Ourello ve Deniz’in yokluğunda orta sahada problem yaşayabileceği düşünülen Fenerbahçe’de Kemal ve Selçuk eksikleri aratmadı. Görevlerini başarılı bir şekilde yerine getirdi. Son maçlarda aksayan Uğur Boral’da takımın iyileri arasındaydı. Alex ve Devid’in üstün performansı takımı farklı galibiyete taşıdı. Corlos ilk asistini vatandaşı Alex’e yaparken, takımın Brezilya’lılarından Devid iki gole imza attı. Sayısız gol pozisyonuna girmeyi başaran sarı-lacivertliler şampiyonluk yolunda önemli bir deplasmandan kayıpsız dönmeyi başarmış oldu.

Doğan sesleri arttı

Kamil Ocak stadına gelen taraftarlar maçın ikinci yarısıyla birlikte yönetimi istifaya davet eden tezahüratlar yapmaya başladılar. Takımı yuhalayan taraftarlar Celal Doğan’ın yeniden takımın başına geçmesini istediler. İyi bir periyot yaşayan Gaziantepspor’un, Fenerbahçe karşısında fark yemesi taraftarların eleştirisini artırdı.

murat aydemir

 
Toplam blog
: 127
: 902
Kayıt tarihi
: 06.12.07
 
 

Gazeteciliğe az çok bulaşmış, memleket meselelerini ve dünya gündemini takip eden, okuyan yazan b..