Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe’den Muhteşem Kapanış

Fenerbahçe’den Muhteşem Kapanış
 

 

Fenerbahçe, ilk yarının son maçında evinde ağırladığı Kayserispor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 5-1 yenerek muhteşem bir kapanış yaptı.

Fenerbahçe maça hızlı başladı. Sarı- lacivertliler Gökhan’ın koruduğu Kayserispor kalesini Cristian ile en az dört ve Meireles ile de bir kere uzaktan şutla yokladılar. Fakat bu girişimlerden gol çıkaramadılar.

İlk yarıda Fenerbahçe adına en çok dikkat çeken Cristian’ın gayreti ve Meireles’in vasatlığıydı. Kayserispor ise defansta çok yumuşak bir görüntü sergiledi. Sarı- kırmızılı defans oyuncuları,  Fenerbahçeli futbolcuların ceza sahası çevresinden çok rahat bir şekilde vuruş yapmalarına izin verdiler.

Nitekim bu sıkıntı ikinci yarıda Fenerbahçe’nin resmen gol olup yağmasına neden oldu. Sarı- lacivertliler ikinci yarı tempoyu biraz arttırınca rakiplerini sürklase ettiler ve daha da hata yapmaya zorladılar. Sonuçta böyle bir atak penaltıyı getirdi ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

Kayserispor, bu golden sekiz dakika sonra Bobo ile beraberlik golünü bularak maçı lehine çevirme şansı yakaladı. Ancak tempolu Fenerbahçe sadece iki dakika sonra Sow’un güzel golü ile tekrar öne geçti ve arka arkaya attığı gollerle maçı farka götürdü.

Fenerbahçe’nin ikinci yarıdaki temposu, futbolu, hırsı ve penaltı dışındaki bulduğu goller güzeldi. Özellikle Caner’in golü izlenmeye değerdi.

Fenerbahçe, bu sonuçla ilk yarıyı 41 puanla ve attığı 43 golle lider tamamladı. En yakın rakibine de sekiz puan fark yaptı. Sarı- lacivertliler şu an için ligin en iyi ve en tempolu futbolunu oynuyorlar. Fenerbahçe bu anlamda liderliği hak ediyor. Eğer sarı kanaryalar ligin ikinci yarısında da bu futbollarını sürdürürlerse şampiyon olmakta zorlanmazlar.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..