Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '08

 
Kategori
Basketbol
 

Fenerbahçe ezip geçiyor

Fenerbahçe ezip geçiyor
 

Her spor dalında Fenerbahçe damgası.


Spor’un endüstri haline geldikten sonra sporun sadece futbol değil, Basketbol olduğunu , voleybol olduğunu anlamış olduk.

Futbolda Haftasonu Galatasarayı 4-1 yendikten sonra gözler bugün oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe maçına çevrildi. Futbolda olduğu gibi Baskette de bayağı bir galibiyet üstünlüğümüz var. Fenerbahçe maça başlarken mirasını yemeğe başladı. Nedir mirasını yemek?. Galatasarayı yıllarca yendik. Yenilme hakkını da kullanabilirdi. Bundan son Galatasaray’a 50 maç üst üstte kaybetsen ne olacak?. Maçın başlarında Galatasaray üstünlüğü vardı. Fenerbahçe kendini toparladı. Her periyoda’tta Fenerbahçe damgası vuruldu. Yalnız Fenerbahçe bayan basketçilerde ribaund sorunu var. Gördüğümüz gibi Fenerbahçe gününde olursa hiçbir derbiyi kolay kolay kaybetmez.

Yabancılar kendilerini toparlamış. Ha sezon sonunda Galatasaray da şampiyon olabilir Fenerbahçe de olabilir. Ama Galatasaraylıların maç sonlarına doğru çıkarmış oldukları kargaşanın tek tanımı olabilir. Son yıllarda tüm spor dallarında Fenerbahçe damgası herkesi şaşırtıyor. Bir zamanlar Gordon Milne’li Beşiktaş bizi sürekli yenerdi . Şu anda da Aziz yıldırımlı Fenerbahçe 5, 5 yıldır sadece futbolda değil diğer spor dallarında ezip geçiyor.

Fenerbahçe 66 Galatasaray 58. Tebrikler Fenerbahçe

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..