Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '19

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Forveti...

Fenerbahçe; Zenith önünde kazanmak için ilk maçta oynadığı gibi oynamak zorundaydı. O maçta özellikle orta sahada rakibi durdurmuşlar, hücumda da topu iyi saklayıp önemli fırsatlar yakalamışlardı. Slimani bir gol atmıştı atmasına ama Fenerbahçe bir gol den fazlasını kaçırmıştı.

İlk maçta rakibin 2 katı kadar şut atabilmişlerdi. Hem Moses hem de Valbuena Zenith defansını fazlasıyla meşgul etmişti.

Bugünkü maçta yine değişiklikler vardı sahada... İsla,Valbuena ve Slimani yoktu.

Zenith takımı İlk maçtan çok farklı olarak  maça çok etkili başladılar ve daha ilk dakikalarda gole Ozdoev ile ulaştılar.  Pozisyonda başlarken Şener'in müdahelesi gelse belki de orta fırsatı bulamayacaklardı. Aynı şekilde Sadık ' ta artık ilk müdahelesinde topu uzaklaştırabilmeli...

Golden sonra yine çok adamla gelmeye başladılar. İlk maçta bunu deneyememişlerdi bile... Fenerbahçe ise hücumda boşluk ararken bile çok hareketsiz. Oysa ki bu dakikalarda oyunu açabilseler fırsatlar yakalayabilirlerdi.

Mehmet'in golü izleniş açısından da hazırlanması açısından güzeldi. Bunu bir tek maç boyunca Jailson da görebildik.  Barrios ,Dzyuba ve Hernani ile hem kanatlarda hem de göbekten kolayca fırsatlar üretebildiler.

Harun 'un maç içerisinde çok önemli kurtarışları vardı. Fenerbahçe oyun kurabilecek ve oyunu geriden organize edebilecek bir ismi hep aradı. Moses etkisizdi ama rakip saha da  pozisyon üretmekten yoksundu Fenerbahçe...

Ayew maç genelinde desteklenmeliydi. Hem yalnız kaldı hem de etksizdi.

Yenilen üçüncü golde de önemli defans hataları vardı ve maçı bırakmak istemeyen Rus takımı da bu fırsatları iyi kullandı.

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..