Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '19

 
Kategori
Spor
 

Fenerbahçe Forvetini Arıyor..

Diagne için şimdiye kadar pek çok şey söylenmiş olabilir. Söylendi de... Onun Juventus günlerinden hatta kiralandığı takımlar ve Çin'deki macerasına kadar. Diagne  hem ceza sahası içerisinde hem de hemen önündeki 15 -20 metrelik alanda çok etkili olabilen bir oyuncu.

Kasımpaşa'nın Castro, Omeruo, Del Valle, Murillo, Scarione, Babbel ,Tabare Viduez gibi seçme başarısını gösterdiğini önemli isimlerden.

Kasımpaşa'da Eren Derdiyok takımdan ayrıldıktan bir müddet sonra onun yerine gelmesi ve yine Galatasaray'da onunla takım arkadaşı olması da ilginç olacak.

Ancak onun en büyük şansı, Eduok ve Trezeguet ile yanyana oynayabilmesiydi. Trezeguet'in topla kendine olan güveni ve Eduok'un ısrarcılığı onu kariyerinde bir üst noktaya daha taşıdı. Galatasaray'da da başarılı olacak ama Onunla beraber Rodriguez de kalabilseydi bambaşka bir ikili olabilirlerdi.

Yine gelmesi Muhtemel Mitrouglou ise oynadığında çok etkili bir oyuncu. Ancak formunda ve güçlüyse... Stili Slimani ile çok benzeşir nitelikte. Topla oynamayı sever. Kafa toplarında etkilidir  ve ceza sahasında karıştırıcı rolünü çok iyi başarır.

Fenerbahçe iyi bir stoper aramakta. Serdar Aziz ile anlaşabilirlerse bu onlar için şu aşamada doğru seçim olabilir. Serdar hem Bursaspor da hem de Galatasaray da çok iyi maçlar çıkardı. Defansın kalitesini arttıracaktır şüphesiz.

Fenerbahçe'nin ise Nicholas Castillo ile anlaştığı haberleri çıkmakta. Topla oynamayı seven bir forvet Castillo. Güçlü ve fizikli bir oyuncu ... Kariyerinde kiralandığı çok fazla takım var. Çalışmayı seven ve kendisini geliştirebilen bir oyuncu. Top tekniği yapısına göre hiç fena değil. Ceza sahası önünde pozisyon bulduğunda beklemeyi sevmeyen tam bir hamle oyuncusu.

Ancak Fenerbahçe'nin özellikle kadro yapısı ve kanat oyuncuları göz önüne alındığında çok daha etkili bir isme ihtiyacı var. Şili Milli takımında Medel ve Roco'nun takım arkadaşı... Ancak İvan Zomarano ve Marcelo Salas gibi golü koklayan Şili'li oyuncuları da hatırlarsak biraz zaman...

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..