Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe futbol ve voleybolda yoluna emin adımlarla devam ediyor...

Fenerbahçe futbol ve voleybolda yoluna emin adımlarla devam ediyor...
 

Önce kılıçla üzerine geldiler yıkamadılar…

Sonra tüfekle üzerine geldiler, bir kurşun yarası(!) bile açamadılar…

Bu kadar saldırıya rağmen, ağzını açıp gıkını çıkarmadı! “Tüfek icat oldu mertlik bozuldu” bile demedi…

Sonra üzerine tankla topla gelmeye devam ettiler…

Hala dimdik ayakta, bir türlü yıkamıyorlar…

Kimi mi?

Tabi ki Fenerbahçe’yi…

Geçen Federasyon Başkanının Fenerbahçe’yi koruyup, kolladığı, ceza almasını önlediği medya tetikçileri ve cemaat sözcüleri tarafından binlerce kere dile getirildi. Ancak işin rengi yavaş yavaş anlaşılıyor ki; durum hiçte medyaya yansıdığı gibi değil.

Michel Platini, ülkenin her şeyi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın huzuruna çıkıp, Fenerbahçe’nin UEFA ve TFF aleyhine CAS’a açtığı davayı geri çekmesini, kendilerinin de soruşturmayı sonlandıracaklarını ve hiçbir Türk takımının Avrupa kupalarından men etmeyeceklerini söyledi. Başbakan’ın Fenerbahçe nezdinde girişimde bulunup bulunmadığı pek belli değil. Ancak UEFA’nın olağan Genel Kurul açılışında yaptığı konuşmada, bu operasyonda asıl hedefin kim olduğunu üzerine basa basa söyledi. Yani; yapılan bir kanunsuzluk varsa, bunu yapanlar cezalandırılsın, kulüplere her hangi bir ceza verilmesin!

Aziz Yıldırım savunmasında bazı açıklamalar yaparak, asıl hedefin kendisi üzerinden Fenerbahçe’yi ele geçirmek olduğunu anlatmıştı. Demek ki bir bildiği varmış!

Gelelim geçtiğimiz haftaya…

Bildiğiniz gibi ülkemizin güzide(!) takımı Galatasaray, Kadıköy’de Fenerbahçe ile berabere kalınca, kutlamalara başlamış ve Salı günü oynayacağı kupa maçını unutmuştu. Sonunda Sivasspor kendi sahasında 4-0 yenildiği Galatasaray’ı İstanbul’da yenerek kupanın dışına itiverdi.

Galatasaray,  Sivasspor’a elenmesine rağmen, kutlamalara devam ediyor. Bakalım bu hafta oynanacak Trabzonspor maçında Fenerbahçe beraberliğinin bir etkisi görülecek mi?

Gelelim Fenerbahçe’ye; Fenerbahçe Galatasaray’la berabere kalınca, hakarete uğramayan, kovulmayan ne futbolcusu, ne teknik heyeti kaldı. Sanki 3 Temmuzdan beri yürütülen operasyona kendileri uğramış gibi…

Fenerbahçe Spor Kulübü, oyuncularına ve teknik heyetine sahip çıkıp, kaldığı yerden devam etti. Önce Samsunspor’u kupanın dışına itip, çeyrek Final’de Kayserispor’un rakibi oldu. Sonra Bursaspor’u Alex’in 41. Dakikada attığı golle yenip, puanını 64’e çıkardı.

Oysa bu hafta içinde neler neler olmamıştı. Önce pür-ü pak takımlarımızdan Trabzonspor’un başkanı Sadri Şener, UEFA genel kurulundan önce karar verilmesini ve Şampiyonluk Kupasının kendilerine verilmesini istedi! Sadri Şener’i duyan olmayınca, Galatasaray’dan Adnan Öztürk devreye sokuldu. Yine sonuç alınamadı. Bu sefer gizli eller Michel Platini’ye Türk futbolu üzerindeki kirden söz eden ilanlar yayınladılar. Olmadı, olmuyor!.. En son olarak UEFA genel sekreterini devreye sokup, söylemediği sözcükleri söylemiş gibi yazarak, Fenerbahçe’yi yıkmaya çalıştılar…

Yine beceremediler…

UEFA genel kurulu bitti…

Fenerbahçe tüm kurumları ile hala ayakta…

Sponsor değiştiren Fenerbahçe Voleybol Bayan Takımı Avrupa Şampiyonlar Liginde finale çıktı. Ve şampiyon oldu! Masa tenisi takımı Mayıs ayında Finalde Avrupa Şampiyonluğu için raket sallayacak!

Netice itibarı ile Fenerbahçe’yi, uyguladıkları saray entrikaları ve ince ince çalışmalar ile yıkamadılar…

 

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..