Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '09

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Galatasaray'ı yendi seriyi bozmadı: 3-1

Fenerbahçe Galatasaray'ı yendi seriyi bozmadı: 3-1
 

FENERBAHÇE


Fenerbahçe seyircisi coşkulu olduğu zaman hakikaten ligin üstünde bir oyun sergiliyor. Gerçek kimliğine kavuşuyor.

Maça gol ile başladı. Baroşun sakatlığı da Galatasarayın planlarını bozdu. Yan top Keita ve Arda ile ortada Milan Baroş verkaç veya kafa golüne göre kurulan bir takımın iskeleti bozuldu. Zira Nonda girdikten sonra ancak Galatasaray öne geçerse , fenerbahçe için cidden büyük bir tehlike oluşurdu. Keita ve Nonda ile boş alanda bol pozisyon ve kartlar olabilirdi.

Maçın ALEX golü ile Fenerbahçenin öne geçmesi Galatasarayı strese soktu. Gene mi kaybediyoruz düşüncesine giren futbolcular bir türlü istenen oyunu sergileyemediler. Sezonun en kolay galibiyetini kazanan Fenerbahçe büyük bir avantaj yakaladı. İkili averajda da +2 gol öne geçti.

Daum aslında eğer Guiza' yı erken oyuna soksaydı, seyirci daha rahat maç seyrederdi. Maç kazanıldı. Büyük bir prestij ve moral bulan Fenerbahçe, bu ciddiyeti sürdürdükleri takdirde ilk yarıyı lider bitirir. Yalnız bu ciddiyeti korumaları gerekmektedir.

Büyük bir sevinç yaşanırken, Keita'nın CARLOS' a yumruk atması kendisine yakışmadı. Keita bu ülkenin izlerken büyük zevk aldığı ve takdir gördüğü bir futbolcudur. İtici olması agresiflikle centilmenlik arasındaki farkı iyi görmesi gerekmektedir.

Sonuç olarak her FENERBAHÇELİNİN NORMAL BEKLEDİĞİ BİR GALİBİYET ALINDI. Sadece ilginç olan baskılı bir oyunda Galatasarayın bu kadar aciz kalmasıda ilginçti.

Tebrikler Daum ve Fenerbahçeli futbolculara.. Çok iyi bir oyun oynadınız.. HAKETTİĞİNİZ LİDERLİĞİ KUTLUYORUZ.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA TOPRAK SARİ

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..