Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '09

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe gümbür gümbür geliyor.

Fenerbahçe gümbür gümbür geliyor.
 

Katyseride 2 gol Fenerbahçe'den geldi.


Yeni yapılan bir stattan bahsedeceğim size. Bahsedeceğim stat Kayseri Kadir Has Stadı. Yapım bakımından mükemmel olabilir ama saha sanki tarlaya benziyordu. Burada ilk maç yapılacağına göre sahası da halı gibi çim olması gerekirdi. Milan’ın buraya gelerek maç yapağını öğrendiğimde inan çok güldüm. Zahmet edip gelmesinler.

Amatör maçlar bile artık çimlerin üzerinde yapılıyor.

Ancak şu var ki Avrupa Şampiyonası ve ya Dünya Kupasından biri Türkiye’de yapılacaksa böyle Statların çoğalması gerekir. Çimen her zaman yenilenir. Kayseriyi kutlarım.

İşte bu çimenler üzerinde Kayserispor karşısına çıktık. Çok çekindiğim takımlardan biriydi Kayserispor. Üstelikte bu sene kendi sahamızda 4-1 yenilmiş hezimete uğramıştık. Evet, maç başlarken maça hakim olacağı her halinden belliydi Fenerbahçe’nin. Koşuyor pres yapıyordu. Dümen de Alex'de. Takımını mükemmel yönetiyor, defansta Roberto Carlos geçit vermiyor, herkes üstüne düşen görevi yapıyor.

Dakika 11’de Carlos’un frikik şutunda kaleci Souleymanou'nun kurtarması yetmediği gibi Semih’in topu takip ederek topu kaleye bırakması Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirtmişti. Arkasından da Alex’in golü gerçekten de harikaydı.

Arkadaşlar bu takım eleştirilmez, alkışlanır.

Yalnız takımı önde giderken rakibin yapmış olduğu hareketin faulüne tekmele karşılık veren kaleci Volkanı hakem kırmızı kartla cezalandı. Şimdi sormak lazım kendisine. Senin bu hareket neyin hareketi Volkan. Defalarca yapmış olduğun bu hareketlerle bizi o kadar zor durumlara bırakıyorsun ki. Yeter artık diyeceği geliyor insanın.

Ve çok ilginç bir lig yaşıyoruz. Sivasspor ve Trabzonspor puan kaybettiği haftada bakalım önümüzde ki haftalar neler getirecek hep beraber göreceğiz.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07
 
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ..