Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '08

 
Kategori
Spor
 

Fenerbahçe her golü kendisi atıyor.

Fenerbahçe her golü kendisi atıyor.
 

Deivid önce Chelsea için bir gol attı, sonra Fenerbahçe için. Son zamanlarda Fenerbahçeli oyuncular iki takım için de oynuyorlar. Aslında çok da eğlenceli oluyor.

Fenerbahçe büyük takım, “Kendi kalemde gol göreceksem onun da ben atarım, başkalarının atmasına izin vermem.” diyor!

6 gün sonra İngiltere’de Chelsea ile rövanş maçımız var. Her maç 0-0 başlar ve bu maç başladığında Fenerbahçe tur için avantajlı olacak, başladığı gibi biterse veya istediğimiz gibi biterse son dört takıma kalacak. Bu bile büyük başarı. Artık o zaman daha büyük hayallerimiz olacak. Son iki takım ve şampiyon olmak gibi. Kolay değil ama olanaksız da değil.

Bu akşam Kadıköy’de çok önemli bir maç vardı. Fenerbahçe, Chelsea’yi 2-1 yenmeyi başardı. Maçın büyük bölümünde Chelsea etkili oynadı. Bir ara umutsuzluğa kapılsak da ikinci yarının ikinci yarısında Fenerbahçe kendini toparladı ve maçı aldı. Deivid, Kazım hem golleri attılar hem de güzel oynadılar. Kalecimiz Volkan, yalnızca golleri değil, maçı da kurtardı.

Şu anda Ankara’da havai fişeklerin rengarenk ışıkları gökyüzünü aydınlatıyor. Her taraftan korna sesleri geliyor.

Maçın bitimindeki görüntüler çok güzeldi. İki takımın futbolcuları bir oyun oynadıklarının bilincindelerdi. Bunlar güzel ve örnek davranışlar. Keşke her maçtan sonra böyle olsa.

Kırk yıllık Fenerbahçeli olarak takımımı kutluyorum.

Ankara, 2 Nisan 2008

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..