Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe kabustan kurtuldu!

Fenerbahçe kabustan kurtuldu!
 

Fenerbahçe’nin korkulu rüyası haline gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu sefer başaramadı!

Geçen yıl hatırlayanlar bilir; Deniz Barış’ın attığı nizami gol maçın hakemi tarafından sayılmayıp, sonuçta Fenerbahçe yenilmişti. Bu yenilgi Fenerbahçe’yi bir şampiyonluktan etti!

27.11.2010 günü Olimpiyat Stadyumunda oynanan maçta;

Fenerbahçe; zor gibi görünse de aslında çok farklı kazanabileceği İBB maçını 32. dakikada Alex’in attığı güzel golle 1-0 kazandı.

90 dakika boyunca, sahada ne yaptığı belli olmayan bir Nıang ve saman alevi gibi yanıp sönen Stoch’un sahadaki kötü halleri Fenerbahçe’ye adeta fren etkisi yaptı.

Maçı birlikte izlediğim ve fanatik derecede Fenerbahçeli olan arkadaşlarım, daha maçın başında Aykut Kocaman ve çıkardığı kadroyu eleştirmeye başladılar. Özellikle sol kanatta görev alan Caner ve Stoch en fazla eleştirilen taraftı. Tıpkı spor yazarları gibi maçı birlikte izlediğim Fenerli arkadaşlarımın görmediği Caner’in ve Stoch’un verdiği mücadeleydi.

Eleştirilen tarafa, Brezilya Milli Takımında da aynı bölgeyi koruyan Santos’un niye konulmadığını sorup duruyorlar. Santos’un vurdumduymazlığını görmemezlikten gelen bu arkadaşları da ben eleştirdim.

Trabzon’un deplasmanda kazandığı bir haftada, Fenerbahçe’nin İBB maçında puan kaybetmesi, önünün buluğlaştırırdı! Fenerbahçe bu bilinçle çıkıp, kazanma azmini sahaya yansıtınca, çok farklı kazanabileceği bir maçı, tek farkla da olsa kazanarak puanını 27 ye, attığı gol sayısını da 36 ya çıkardı.

Gaziantepspor-Trabzonspor maçında hakemin Trabzonspor lehine verdiği penaltıyı görünce, İBB’li futbolcunun ceza sahası içinde Alex’e attığı “Bel kündesi”ne(!) nasıl penaltı verilmediğini anlamak pek mümkün değil.

Böylesi maçları izledikten sonra, bu yıl yine Anadolu üzerine mi oynanıyor diye sormadan geçemeyeceğim.

Sırada Trabzon mu var?

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..