Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '14

 
Kategori
Voleybol
 

Fenerbahçe kadın ve erkek voleybol takımları Avrupa şampiyonu...

Fenerbahçe kadın ve erkek voleybol takımları Avrupa şampiyonu...
 

Türk Voleybolunun gurur günü…

Bu günü doyasıya yaşatan Fenerbahçe’ye binlerce teşekkürler…

Önce Fenerbahçe Gurndig Erkek Voleybol takımı, ilk maçta 3-2 yenildiği İtalya'nın Andreoli Latina takımını 3-0 mağlup etti ve Challenge Kupası'nın sahibi oldu.

Ardından Sarımelekler sahne aldılar…

CEV Kupası finalinde Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup ettiği Rusya'nın Uralochka-NTMK takımını rövanş maçında da 3-0 yenerek, kupanın sahibi oldu.  

Maçları televizyonda izlerken, maçları sahada izleyen Aziz Yıldırım’ın mutluluğunu gözlerinden okumak pekâlâ mümkündü.

Birkaç gün sonra hapse girecek gibi durmuyordu!

Herkes gibi kurduğu ve gurur duyduğu takımını alkışlıyor, maç bitiminde kendisine uzanan mikrofona da, hala spor, başarı, dostluk, kardeşlik mesajları veriyordu.

Bir ara şöyle düşündüm; acaba Aziz Yıldırım Avrupa’da şampiyonluk kazanan kadın ve erkek voleybol takımları maçlarını kazanırken de “Şike” yapmış mıydı?

Öyle ya Türkiye’de tek başına “şike” yapan bir takımın başkanı olarak hapis yatan, spor tarihine geçen birisi olarak, böyle bir girişimi olmuş muydu?

Galatasaraylı ve Trabzonsporlu taraftarlar,  yöneticileri bu konuda uyarıyorum. Bu konunun araştırılması için ilgili yerlere ihbarlarda bulunsunlar.

Çünkü onlar sahada kazanamadıklarını masa başında almaya çalışan gruplar! Bu gruplara Fenerbahçe düşmanı spor yazarları ve yorumcuları da eklenebilir! 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..