Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Kasım '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Kale direkleri ve rakibini dövdü! Fenerbahçe 2 Orduspor 1

Fenerbahçe Kale direkleri ve rakibini dövdü! Fenerbahçe 2 Orduspor 1
 

Fenerbahçe hem Orduspor’u, hem de kale direklerini dövdü!

Daha Perşembe günü AEL Lımasol’u 2-0 yenip, Türkeye’ye puanlar kazandıran, Avrupa’ya 5 takımla gitmeyi sağlamlaştıran Fenerbahçe, üç gün sonra oynadığı, Türkiye’nin önemli takımlarından ve Fenerbahçe’nin iki basamak üstünde, bir puan fazlasıyla bu yılın flaş takımı Orduspor ile karşılaştı…

Fenerbahçe oyuna hızlı başlayıp, 11. Dakikada sakat(!) Sow’un muhteşem golüyle öne geçtiği. Maçta, adeta tek kale oynadı. Ancak Orduspor kalecisi, Fenerbahçe Stadyumunun kale direkleri(!) adeta ikinci gole izin vermemek için işbirliği yapmışlar gibi hareket ettiler. Ta ki 85. Dakikaya kadar! O dakikada; oyuna birkaç da önce giren ve bir buçuk yıldan beri doğru düzgün oynamamış Sezer Öztürk kendisinden bekleneni yaptı ve ceza sahasına doğru yönelip, pas verecekmiş gibi yaparak, ceza sahası dışından şahane bir gol attı.

Fenerbahçe o dakikaya kadar birçok kere direkleri dövdü durdu. Stoch’un, Baroni’nin şutları hep direkte patladı. Fenerbahçe Orduspor kalesini adeta şut bombardımanına tuttu. 20 Şut atıp, bunun 8’inde isabet sağlayan Fenerbahçe, 90+1 de hiç hesapta olmayan bir gol yedi. Her halde 90 dakika Fenerbahçe ceza sahası içinde veya çevresinde tehlike yaratamayan Odouspor, attığı bu gole çok şaşırdı!

Maç sonu yorumlara bakmak için kanallar arasında dolaşırken, malum kanallarda Fenerbahçe’nin oynadığı harika futbol yerine, Aziz Yıldırım, Alex, Tape, Hasan Çetinkaya’nın komisyon alıp almadığı, Aziz Yıldırım’ın ayağının kısa mı uzun mu(!) olduğu, Sow’un sakatlığını (!) tartışılıyordu.

Sizin anlayacağınız Fenerbahçe oynadığı bu kadar güzel futboluyla yeni gündeme gelemedi. Demek ki Fenerbahçe ağzıyla kuş tutsa futbolu ile anılmayacak. Varsa yoksa sansasyonel söylemler ile reyting savaşı devam edip gidecek.

Oysa bu kanalların, bu hafta gündemlerinin dolu olması gerekirdi. Cluj-Galatasaray maçı ile ilgili öylesine büyük bir iddia atılmıştı. Bu iddia Galatasaray’ın maçta şike yaptığı haberleriydi. Bu haberle Romanya ve UEFA sarsılmıştı. Bu olay kısa bir iki söylemle geçiştirildi. Ayrıca televizyon izlenerek, Galatasaray aklandı!

Fenerbahçe’yi telefon tapeleri ile vuranlar, Galatasaray’la ilgili tapeyi görmezden gelip, Aziz Yıldırım’ın ayağıyla(!) uğraşmayı yeğlediler.

Fenerbahçe ideal kadrosu ile oynadığı sürece, onu yenmek biraz zor gibi görünüyor. Ha bu arada milli maç var. İnşallah Fenerbahçe kırıklık olmaz!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..