Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe kazandı! Beşiktaş yarış dışı...

Fenerbahçe kazandı! Beşiktaş yarış dışı...
 

Bu günlerde ülkemizde herkes mağdur(!)u oynamaya bayılıyor.

Günlerden beri medyamızda tartışılan ve yarıştırılan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı nihayet geldi çattı.

Şükrü Saraçoğlu stadyumunda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında gülen taraf Fenerbahçe…

Maç boyunca hep mağduriyetini dile getiren Beşiktaşlı futbolcular bir türlü maçın hakemini inandıramadılar!

Beşiktaşlı yöneticilerin bir haftadan beri hedef tahtasına koydukları hakem Hüseyin Göçek, Beşiktaşlıları epey mağdur(!) etti. Haksız yere Beşiktaş’a verilen ve verilmediği iddia edilen penaltı pozisyonunda hakem hocaları kendi arasında anlaşamayıp, bir kısmı penaltı, bir kısmı değil dedi. Aynı hocalar, Fenerbahçe’nin verilmeyen penaltı pozisyonları içinde aynı şekilde görüş bildirdiler. Bu pozisyonlara bakacak olursak, İbrahim Kaş’ın Emre’ye yaptığı hareket! Penaltı verilse Beşiktaş 10 kişi… Ya İbrahim Üzülmez’in Mehmet Topuz’a yaptığı hareket!

Netice itibarıyla Fenerbahçe Beşiktaş’ı 1-0 yenerek, şimdilik şampiyonluk yarışı ve şampiyonlar liginin dışına itti! Beşiktaş önümüzdeki yıl ülkemizi büyük ihtimalle, Avrupa liginde temsil etmeye hak kazandı!

Gelelim Fenerbahçe’ye; Fenerbahçe Beşiktaş karşısında 10 kişi ile 85 dakika oynadı! O dakikadan sonra oyundan atılan Fabian Ernst , takımların oyuncu sayılarının eşitlenmesini sağladı! O dakikaya kadar Beşiktaş, futbol kurallarına aykırı(!) olarak 12 kişi oynadı! Guiza Beşiktaş’ın stoperlerinden birisi gibi Beşiktaş’a hep yardımcı oldu. Ne zaman Semih oyuna girdi, birden dengeler değişti!

Bu arada Fenerbahçe’nin lig maçlarında son altı maçında gol yemediğini söylemek lazım! Fenerbahçeli futbolcular, ilk yarı şampiyonluğa inandıklarını gösterdiler. Gerçi maç boyu Beşiktaş’ın penaltı atışından başka pozisyonu yok! İkinci yarı ligin tepesine ulaşmak isteyen Beşiktaşlı futbolcular bilinçsizce saldırıp, bunun karşılığında da iki kırmızı kartla gelecek haftaları da risk ettiler.

Fazla söze de gerek yok aslında! Testinin birisi kırılacaktı! Kırılan testi Beşiktaş oldu. Beşiktaş’ın üzülmemesi gerek. Geçen yıl hem ligi hem de kupayı almışlardı. Bu kadar başarı Mustafa Denizli’yi birkaç yıl daha taşır! Sonrası mı? Allah Kerim…

Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..