Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe kendi küllerinden doğacak.

Fenerbahçe kendi küllerinden doğacak.
 

Geninde Anka'nın Yaşama İnadı Var.


İkinci yarı başlıyor. Transfer Borsası çıtayı tavana çıkarttı. Hesap bakiyelerine bakmadan, har vurup harman salınan paraların geri dönüşümü nasıl olacak, köşe başına konulan boş bidonlara doldurulan mavi kapak operasyonları gibi mi olacak? Merakla bekleyeceğiz. Paranın kaynağını sormamıza gerek yok, her zaman olduğu gibi,  sevdasına düşkün taraftar. Yapılmayan binaları maketten satan uyanık tüccarlar gibi, gelmemiş futbolcuya forma biçip satanlar… Q7 ye Feda söylemi yapıp ,diş macunu reklam yıldızı gibi olan Dentinyo’ya verilen eurolar… Kendi kulüplerinde doğru düzgün forma giymemiş ama Şampiyonluk balosuna şimdiden Smokin siparişi veren yıldızlar…

Galatasaray’ın oynamış olduğu bu muhasebe kumarı bakalım düşeş mi getirecek yoksa düşes mi ?

Beşiktaş’ın kimine göre feda, kimine göre sefa, ama taraftara hep cefa transfer politikası bakalım iktidarı getirecek mi yoksa, ilk seçimlerde meclis dışına mı itilecek?

Anadolu’dan şampiyon takım çıkarmak için oluşturulan tek atımlık projenin meyvesi Bursa Spor’da, en sağlam durması gereken hocanın ilk başta gönderilmesi bakalım nasıl bir boşluk yaratacak?

Trabzon Spor’un Emre Transferi ile yeniden parlatılacak olan Fenerbahçe düşmanlığı sonunda, ligden kümeye düşmesine neden olacak bir kaosa gidecek mi? Sadri Şener yitirmiş olduğu süksesine Emre üzerinden sahip olmak için nasıl projeler üretecek tek taraflı düşünen kitlesine?

Ve Fenerbahçe;

Sorgusuz sualsiz takımın kilidi verilen sevda hırsızı Aykut Kocaman’ın, takımda yarattığı tahribat, yeni ama tecrübeli futbolcularla onarılabilecek mi? İlk bakışta ezeli rakibinin gerisinde kalmış gibi görülen ama hem ucuz hem daha işlevsel yeteneklerin Anka Kuşu gibi Kanarya’nın, kendi küllerinden doğmasına sebep olabilecek mi? 3 Temmuz inadı Galatasaray’ın şimdiden şampiyon görülmesine verilen inatlaşmaya, anti reaksiyon patlamasına neden olabilecek mi? Webo, Drogba’dan çok daha fazla gol atarsa buna şaşılacak mı? Emre Sınayder’den çok daha faydalı olursa sırf forma satmak için alınan bir yıldız konumuna düşecek mi? Fenerbahçe şampiyon olursa, Terim gidip yerine Morinho gelsin naraları atılacak mı?...

Bekleyip göreceğiz...

 

ESKİ AMA YENİ TRANSFERLER İLE FENERBAHÇE, KENDİ KÜLLERİNDEN DOĞACAK! ÇÜNKÜ GENLERİNDE ANKA’NIN YAŞAMA İNADI VAR!...

 

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..