Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe lider; ancak Galatasaray “olur” verirse...

Fenerbahçe lider; ancak Galatasaray “olur” verirse...
 

Bekir'in ilk golü; önemli üç puan...




Cüneyt Çakır’ın çaldığı son düdük, Kasımpaşaspor - Fenerbahçe maçının sonucunu ilan etti: Kasımpaşaspor: 0 - Fenerbahçe: 1

Fenerbahçe, Bekir’in attığı golle, üç puan aldı; maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Ancak, Fenerbahçe’nin liderliği, Galatasaray’ın “olur” vermesine kaldı.

Saat 19.00’da başlayacak Galatasaray-Bursaspor maçı maçının sonucuna göre liderlik, el değiştirebilir. Çünkü Bursaspor’un galibiyeti, Bursaspor’u yeniden liderliğe taşıyacaktır.

Galatasaray’ın alacağı bir galibiyet ya da beraberlik, Fenerbahçe’nin liderliği için yetecektir. Yani, Fenerbahçe’nin liderliği, Galatasaray’a bağlı.

*****
Galatasaray’ın ikincilik umudu, şampiyonluk umudundan daha çok. Bu bakımdan Galatasaray’ın Bursaspor’dan üç puan alması, bu umudun sürmesini sağlayacaktır.

Saat 19.00’da başlayacak Galatasaray-Bursaspor maçıyla, Turkcell Süper Lig heyecanı devam edecek. Galatasaray, kendi için oynayacak olmasına karşın, Bursaspor’dan alacağı puan/larla, bir bakıma, Fenerbahçe’ye destek olmuş olacak!

Bütün gözler Galatasaray-Bursaspor maçında.

Galatasaraylı taraftarlar, Yunan trajedilerindeki kahramanlar konumunda; bir ikilem içindeler. Bursaspor’dan alınacak puan/ların Fenerbahçe’ye yarayacak olması, asıl, onları kahreden neden oluyor. Galatasaray’ın alacağı yenilgi, ikincilik umudunun da yitip gitmesine yol açacaktır.

20.45’te son düdük çalınca, Turkcell Süper Lig’de liderlik koltuğunda hangi takım oturacaktır?

İkinci seçenekli bu sorunun “ cevap anahtarı” Galatasaray’ın elinde.

&&&&

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Muhittin Gürses, Kemal Yılmaz

KASIMPAŞA: Murat Şahin - Keller, Emre Toraman, Sancak (Dk. 74 Özgür), Ergün - Yekta, Koray, Merthan, Murat Erdoğan - Şahin (Dk. 74 Gökhan Güleç), Cenk

FENERBAHÇE: Volkan Demirel - Gökhan Gönül ( 90+3 Deniz), Bekir, Lugano, Andre Santos - Mehmet Topuz (Dk. 76 Deivid), Selçuk, Emre, Özer - Alex, Güiza ( Dk. 88 Gökhan Ünal)

GOL: Dk. 76 Bekir (Fenerbahçe)

SARI KARTLAR: Ergün (Kasımpaşa) / Selçuk, Bekir, Gökhan Ünal (Fenerbahçe)

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 2458
: 2418
Kayıt tarihi
: 10.11.08
 
 

24 Kasım 1944'te İspir'de doğdum. Ankara Kurtuluş Lisesi'ni, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Tü..