Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Maçından Bir alıntı ; O kadar rahat aldı,O kadar rahat döndü ve O kadar rahat Vurdu ki..

Fenerbahçe Maçından Bir alıntı ; O kadar rahat aldı,O kadar rahat döndü ve O kadar rahat Vurdu ki..
 

Konyaspor'u Kayseri Erciyesspor karşısında Tsyd  Ankara şubesi kupası finalinde izlerken açıkçası şaşırmıştım.Takımın bir değil bir kaç takviyeye fazlası ile ihtiyacı vardı.O gün Erciyesspor orta saha da Azo ileride ise Wlemincxx ile inanılmaz derecede rakip defansı zorladı.Konyaspor bir şans golü ile beraberliği yakalayıp maçı penaltılara  işi götürdüğünde bile durumu çok zordu.Ancak kazanan onlar oldular.Sahada enerjisini ve gücünü bilen ancak bariz biçimde güçlenmeye ihtiyacı olan bir takım izlemiştim.Zaten Hasan Kabze transferi de bu maçtan sonra geldi.

Fenerbahçe her sene neden böyle lige başlar  yada neden böyle maçları kolayca kaybeder ? Bu soru son zamanlarda aslında sıkça sorulan bir soru. Konyaspor ' un Thordwalson ,Ali Çamdalı ,Borek ve Erdal gibi 4 tane etkili oyuncusu var.Ancak bu oyuncuların hepsinin aynı maçta etkili olması mucize. Fenerbahçe maçında defans ve orta saha oyuncuları ile öyle kolay pas yaptılar ki fenerbahçe li oyuncular sadece bakakaldı.

Fenerbahçe de anlayış değişmeli.Takımı fazla rahat görüyorum. Bu geçen senenin sonlarından beri böyle aslında. 2 takım arasında ki Bütçe,tesis,imkan farkını düşündükçe kendime de hak veriyorum.

Bu maçı almak çin Futbol ' un en temel doğrularını uygulamak yeterdi.Olmadı.

Ersun Yanal ' ı henüz eleştirmek için çok erken.Ancak doğru ya da yanlış tercih olduğu konusunda bir çok fikir ileri sürülebilir.Marka olmuş , başarılar kazanmış bir antrenör bile bazen geldiği yeni bir takımda  başarısız olabilir.Ancak seçilecek isim  gelecek vaadeden uzun vadede başarı kazanılacağına herkesin inanabileceği bir isim olmalıydı.

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..