Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Manisaspor maçında sahada bir Okan vardı!

Fenerbahçe Manisaspor maçında sahada bir Okan vardı!
 

Fenerbahçe Avrupa’dan elenmenin üzüntüsüyle çıktığı sahada, adeta geziniyordu.

Ancak karşısındaki takımda, aldığı iki mağlubiyete rağmen Fenerbahçe’ye ayak uydurup, Fenerbahçe’nin ekmeğine yağ sürdü.

Fenerbahçe Manisaspor’u ustalarının maharetli ayaklarıyla yendi. Yoksa Manisaspor’u yenecek bir futbol oynamadı.

Fenerbahçe’nin defansı tam evlere şenlik! Lugano ve Bilica kafalarına göre takılıyor, Caner ve Genç Okan ellerinden geleni yapıyordu. Hele 18 yaşındaki Okan, Gökhan Gönül’e mesaj gönderip, ayağını denk al, ben her zaman görev almaya hazırım dedi. Ayrıca Mehmet Topuz’u da her an ilk 11’den çıkarmaya aday bir oyuncu olduğunu otoritelere kabul ettirdi. Eğer Okan sağ önde veya arkada şans bulursa, kısa sürede Milli Takımın değişmez bir elemanı olur. Ayrıca Fenerbahçe Avrupa’da oynamasa bile Avrupa’da ses getirir.

Gelelim orta sahaya; Orta sahada fazla değişen bir şey yok. Emre bildiğiniz Emre. Hata yapmaya devam ediyor. Kaybettiği topları eli belinde seyrederken, Baroni, Mehteran takımı gibi, bir ileri iki geri, belli bir alanda oynuyor. Hep garanti paslar attığı için top kaybı az oluyor ve istatistiklerde başarılı görünüyor. Miroslaw Ctoch, saman alevi gibi bir parlıyor, bir sönüyor! Mehmet Topuz o da bildiğimiz gibi. Ne şiş yansın ne de kebap! Alex, duran topları kullanmaktan başka, ceza sahası içinde veya çevresinde kaleciden dönen veya araya atılan toplara son vuruşları güzel yapmaya ve eli belinde oyunu seyretmeye devam ediyor. İleride Niang Fenerbahçe’ye çok şeyler vereceğe benziyor. İleride topla buluşamayınca orta sahaya gelip top almaya çalışıyor. Topla buluştuğunda, tek vuruşları harika. Attığı iki gol bunun göstergesi.

Netice itibarıyla Fenerbahçe’nin Manisaspor’u 4-2 yenmesi kimseyi aldatmasın. Bu maçın tek olumlu yanı kazanılan üç puan!

Ha… Kaleci Mert ve Genç Okan’ı kazanımdan saymazsak!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..