Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '07

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe’nin 100.yıl kutlamaları şanına yakışır olacak...

Fenerbahçe’nin 100.yıl kutlamaları şanına yakışır olacak...
 

Fenerbahçe spor külübünün 100.yıl kutlamaları 6 aylık yoğun kutlama proğramı ve beklenen...

Şampiyonlukların gelmesiyle şanına yakışır bir şekilde sürdürülmesi planlanmaktadır. Başkan Aziz Yıldırım"Kimse merak etmesin tüm branşlarda şampiyonlukları alacağız" şeklindeki açıklama ile, taraftarlar arasında büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır. 100. yılın da Fenerbahçe kulübü yapacağı kutlamalarla ve almak istediği şampiyonluklarla tarihin altın sayfasına yazdırmak istemektedir. Bu gurur tüm taraftarlarının külübü destelemesinin çok büyük etkisi vardır. Aziz Yıldırım başkalığındaki Fenerbahçe Dünya da bir marka olma yolunda büyük bir yol almıştır.

Fenerbahçe, bir süre önce başlatılan kulübün 100.yılı kutlamalarında, önümüzdeki aydan itibaren yoğun ve heycanlı bir tempoya bürünecektir.Atena ve Kıraç gibi sanatçılara yaptırılan 100. yıl marşları ve şarkıların, Fazıl Say’ın yaptığı senfoninin tanıtımının ardından Nisan ayında Suadiye sahilindeki 100. yıl parkı açılacak. 23 Nisan’da ise "Atamızla Yüz Yüze Yürüyüşü" var. 81 ilden yola çıkacak taraftarlar, yürüyüşü Atatürk’ün kulübü ziyaret ettiği 3 Mayıs tarihinde Anırkabir’de bitirecek. Mayıs ayında 600 sayfalık "Fenerbahçe Tarihi" kitabı piyasaya çıkacaktır.

4 Haziran’da Fazlı Say Ankara’da konser verecek.

9 Haziran’dac Saraçoğlu’unda Festi’nin hazırladığı gösteri ve şenlik var.

19 Temmuz saat 19.07 de Bağdat caddesi ışıl ışıl yapılarak kortej oluşturulacak.Rio karnavalını aratmayacak gösteriler 27 Temmuz’ kadar sürecek.Bağdt caddesinin şampiyonluklar akşamı geleneksel yapılan futrbolcularla yapılan korteji Fenerbahçe taraftarı için çok özeldir. Mustafa denizli zamanındaki şampiyonlukta saat 02, 15 de caddeye samsundan gelen Şampiyon Fenerbahçe’yi taraftarın bağrına basmasını sadece tv den değil benimle birlikte Ahmet Aydın, Süleyman Günaydın arkadaşlarımla birlikte orda canlı yaşamak gerektiği kanısındayım.

Ay sonunda ise Chelsea, R.Madrid, Milan ve Lyon takımlarının katılımı ile planlanan turnuva var. Gerçekleştiğinde dünyanın en büyük yakımlarını seyredme imkanı bulacağız.

Ağustos ayında Dolmabahçe sarayında balo var.

Eylül de ise Saraçoğlu’nda “Büyük Türkiye Dansı” gösterisi yine muhteşem olacak. Fenerbahçe’ye yakışanda budur..

Ancak bütün bu kutlamaların bir anlam kazanması için Şampiyonlukların kazanılması gerekmektedir. Bu konuda da Fenerbahçe’deki tüm sporculara güveniyoruz. Onların sezon sonunun yaklaştığı bu dönemde tüm müsabakalara bu bilinçle çıkması dileğiyle...

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..