Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '08

 
Kategori
Spor
 

Fenerbahçe'nin 3 A'sı:

Fenerbahçe'nin 3 A'sı:
 

***3A Formülü***


Son yılların yıldızlar takımı, 3 yıldızlı takım Fenerbahçe'nin başarısında A'dan Z'ye katkısı olan 3 isim:

Aziz Yıldırım : Savaşçı, sert ve sinirli.

Arthur Zico : Sakin, sabırlı ve sevecen.

Alex de Souza : Sessiz, sempatik, saygılı.

Başarı, başkanından malzemecisine kadar tüm takımın başarısı ama bir gerçek var ki; o da baştan ayağa bir bütün olmak, kel başa şimşir tarak, değil.

Aziz Başkan; sinirli yapısı ve savaşçı ruhuyla, başarıda sürekliliği temsil ediyor ama gerektiğinde göz yaşlarını da akıtmasını biliyor, hemen herkese güven veriyor, takımın olmazsa olmazı, takım bir bakıma nefes almasını ona borçlu, öyleyse takımın AKCİĞERİ diyorum ben ona.

Teknik Direktör Arthur Zico; saygı, sabır ve sakinlik en büyük özelliği, sevgi dolu aynen bir baba gibi, koruyan kollayan, affeden. Bence o takımın YÜREĞİ, o da vazgeçilmez, tıkır tıkır işlerse yürek, o zaman kaygıya ne gerek!

Kaptan Alex de Souza; sessiz, saygılı, seçici, sevimli, sembol... saat gibi çalıştırıyor takımı, yani takımın BEYNİ...Beyin de organizmanın vazgeçilmezi.

3A formülüm bu benim, 3 A'sı, 3 ASI, A'dan Z'ye olmazsa olmazı. Organizmanın diğer ögeleri de üstüne düşeni tam anlamıyla yerine getiriyor. Sonuçta ortaya sağlıklı bir takım çıkıyor. Bu 3 A'nın, kendi aralarındaki ilişkilerde de sadakat, süreklilik, saygı, samimiyet ve sevgi önplanda.

Takım, A' lar tarafından S'lerle yönetiliyor: SEVGİ, SAYGI, SAMİMİYET, SÜKUNET, SABIR... SEVİLMEK
S'lere bu hafta bir de SEVİLLA eklenecek. Üç eşit parçaya bölünecek Se-vil-la! (Jimenez'e duyurulur!)

Üç rakibe eşit bir şekilde dağıtırız artık, kullansınlar diye-:)))


Aziz Yıldırım (2.11. 1952, Ergani, Diyarbakır), 1998 yılından günümüze kadar Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığını yapmaktadır. 1952'de Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde doğan Yıldırım, orta öğrenimini Düzce'de yaptı. Daha sonra Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi'nden inşaat mühendisi olarak mezun oldu. Maktaş Mühendislik firmasının sahibidir. 1990-1992 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yönetimde görev aldı.1991-1992 sezonunda futbol şube sorumlusu oldu. Yıldırım evli ve iki çocuk babasıdır.

Daha fazla bilgi için:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Aziz_Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m

Zico olarak tanınan Arthur Antunes Coimbra (doğ. 3 Mart 1953, Rio de Janeiro), Brezilya'nın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biridir. Zico 70 ve 80'lere bakıldığında ise dünyanın en iyi futbolcusudur.

Kimi çevrelerce <ı>Beyaz Pele olarak adlandırılan Arthur Antunes Coimbra'nın lakabı Zico'dur. Ülkesinde buna ek olarak <ı>Galinho olarakta bilinir. Zico'ya Japon hayranları tarafından ise <ı>Futbolun Tanrısı ( Sakka no kamisama) lakabı yakıştırılmıştır.

4 Temmuz 2006 tarihinde beri Fenerbahçe Spor Kulübü futbol şubesi teknik sorumlusudur.

Avrupa Şampiyonlar Ligi gruplarında bir Türk takımına en fazla puan toplatan teknik direktördür.

Devamı:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Zico

Alexsandro De Souza (d.14 Eylül 1977, Curitiba) Brezilyalı futbolcu.

Çocukluğu Kolombo şehrinde anneannesinin yanında geçen genç futbolcu, profesyonel futbol hayatına erken atıldığı için liseyi son sınıftan terk etmek zorunda kalmıştır. 1997 yılında tanıştığı Daiane ile 9 Mart 2000 tarihinde evlenmiştir. Mario Eduardo ve Antonia isimli iki kız babasıdır.

Takma adı: Kadife ayaklar, Uyurgezer, dahi.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Alexsandro_de_Souza

Sevilla Takımı, İstanbul'a bugün geliyor, buradan onlara "BIEN VENIDAS!" diyelim mi?

Giderken de "CIAO!" deriz hep birlikte!

Burada kar hala yağıyor, yarım metreye ulaştı neredeyse, okullar tatil, arabalar çalışmıyor, hava soğuk, arada bir rüzgar esiyor. Evdeyiz ailecek, ertelenen maçı izleyeceğiz, "Konyalım" türküsünü çığırırım belki...

Sevgiyle kalın, mutlu kalın!

 
Toplam blog
: 480
: 2046
Kayıt tarihi
: 27.03.07
 
 

Üstkimliği ile insan, altkimliği yeterince kalabalık birisi; Eş, anne, öğretmen emeklisi. Doğa, H..