Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe’nin Arsenal’i yenmesi Galatasaray için çok önemli

Fenerbahçe’nin Arsenal’i yenmesi Galatasaray için çok önemli
 

Fenerbahçe’nin Arsenal’i Yenmesi Galatasaray için Çok Önemli


Çünkü Fenerbahçe yenilirse, acısını hafta sonu oynanacak derbi maçında Galatasaray’dan çıkarır.Bir diğer önemide, şampiyon olduğu takdirde, Fenerbahçe’nin alacağı puanlar sayesinde, Şampiyonlar Ligine doğrudan katılma olasılığı. Şampiyonlar Ligi’nde henüz galibiyetle tanışamayan sarı lacivertliler, Arsenal önünde gruptaki iddiasını sürdürebilmek için 3 puan arayacak. İngiliz temsilcisine karşı alınacak kötü sonuç, bir üst tur ümitlerini mucizelere bırakacağı gibi, kalan iki maçta yeni hedefin UEFA vizesi olmasına neden olacaktır.

Arsenal maçı öncesi Fenerbahçe’deki en büyük sıkıntı Eskişehir’de sakatlanan Alex’in olmaması. Sarı lacivertlilerde kaptanın yanısıra sakatlıklarının ardından henüz hazır olmayan Emre, Tümer ve Önder de bu akşamki maçta forma giymeyecek. Fenerbahçe’de Lugano ve Selçuk da sarı kart sınırında bulunuyor. Grup maçlarında ikişer sarı gören ikili bu akşam birer sarı kart daha görürse 25 Kasım Salı günü İstanbul’da Porto ile yapılacak maç öncesi cezalı duruma düşecek. Aragones son dakikada bir değişiklik yapmaz ise Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, R.Carlos, Kazım, Selçuk, Maldonado, Uğur, Semih ve Güiza 11’i ile maça başlayacaktır. Dileyelim ki bu akşam Fenerbahçe geçen sene büyük zevkle izlediğimiz Fenerbahçe gibi oynasın, gözlerimizin pası silinsin. Hepimiz kazanalım.

Keşke bu akşam ki maçta teknik direktör Aragones kalede Volkan Babacan’a şans tanısa, Lugano’ya da .Edu ile R.Carlos’u markaj görevi verse. Son lig maçında ikisininde birer golü vardı. Avrupadaki hakemler bizimkiler gibi hoşgörülüde olmaz yanarız. Bununla beraber Edu’da geçen senenin Şampiyonlar Ligi’nin kendi kalesine gol kralı.


İngiltere Premier Ligindeki son sınavında Stoke City’e yenilen İngiliz temsilcisinde de önemli eksikler olması. Sagna, Rosicky, Walcott, Adebayor ve Eduardo’nun, Fenerbahçe’ye karşı görev alamayacak olması bizim için avantaj..


Bu akşamki maçta Fenerbahçemize cani gönülden başarılar dilerim.

 
Toplam blog
: 61
: 2135
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

İstanbulda yaşıyorum, bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Kitap okumayı, satranç oynamayı, ..