Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe’nin Denizli'de sayılmayan golü hakemi yiyebilirdi

Fenerbahçe’nin Denizli'de sayılmayan golü hakemi yiyebilirdi
 

YIL 2006

2006 yılının Mayıs ayında Fenerbahçe’nin Denizli’de şampiyonluğu bıraktığı Denizlispor - Fenerbahçe maçı futbol meraklılarının belleğinde bir iz bırakmıştı. 1-1 biten maçta Fenerbahçe şampiyonluğu Galatasaray’a bırakmıştı. Denizlili seyircilerin konfetilerle maçı geciktirme çabalarına hakem yeteri kadar sert önlem alamamış, yalnızca 16 dakika uzatmıştı. Seyircinin bu hareketleriyle sürekli soğuyan maç Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna malolmuştu.

YIL 2008

2008 yılının Aralık ayının 5‘inde yine Denizli’de Denizlispor – Fenerbahçe maçı vardı ve bu maça da hakem damgasını vurdu.

Maçın 78. dakikasında Fenerbahçeli Deivid'in 30-35 metreden çektiği şut üst direkten kale çizgisinin yaklaşık yarım metre içerisine düştü. Yardımcı hakem uzakta olduğu için göremeyince hakem Aytekin Durmaz golü saymadı.

Maçı Fenerbahçe daha önce Emre’nin attığı golle 1-0 kazandı.

HAKEMİ 1-0 KURTARDI

Deivid’in sayılmayan golünden sonra Denizli bir gol atsaydı ve maç 1-1 bitseydi neler olurdu?

Maçın hakemi ve yardımcı hakemi üzerinde öyle bir fırtına kopardı ki, iki hakem de bunu kaldıramayıp hakemliği bırakmak zorunda kalırlardı. Fenerbahçe gol yemeyerek, Denizli de gol atamayarak hakemleri kurtarmış oldular.

Ankara, 5 Aralık 2008

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..