Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '17

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'nin Önünü Açın

Ortaya çıkan büyük başarısızlığın tek mimarı var. Bu da Kocaman değil. Kocaman sebep değil sonuç. Bu kadro da sebep değil sonuç

Neyin sonucu?

Kötü planlama, kötü kadro mühendisliği, her şeyi ben bilirim zihniyeti, hatalarda ısrar, kavgacı üslup, işe bilene emanet etmeme. 

Fenerbahçe' nin elinde seneler evvel Yanal ile birlikte bir üst seviyeye çıkma şansı vardı. Egolar Fenerbahçe' nin önünde geldiği için bu fırsat kaçırıldı. 

Sonrası devamlı hatalı hocalar. Kötü transferler. Moralsiz bir camia. 

Şimdi gelinen noktada, artık Fenerbahçe futbolda kendi dibini gördü. 1990' ların ilk yarısına döndü. 

Fenerbahçe için mevcut yönetim ve teknik direktör ile devam edilmesi halinde lige havlu atıldığını söylemek mümkün. 

Tek bir çözüm var. Olağanüstü Kongreye gidilmesi ve devre arasından evvel Ali Koç' un artık hak ettiği koltuğa oturması ve yeni bir hoca ile devam edilmesi. Bence bu hoca tartışmasız Bilic olmalı. Hem Türkiye' yi tanıyor, hem de İngiltere macerasında farklı kazanımlar edindi, çok şey öğrendi. Belki ilk sene hariç başarılı olamadı, ama çok gelişti. Bunu görebiliyorum. 

Fenerbahçe, 2-3 hafta içinde Kongresini yapar, Koç-Bilic ile yola devam ederse, şampiyonluk şansına sahip olur. En kötü bir ikincilik elde eder ve geleceğe bakar. 

Artık Fenerbahçe çıkarlarını şahsi çıkarların önüne koyma vakti geldi. Taraftar da bunu talep ediyor. Onurlu davranışlar bekliyor. 

Fenerbahçe' ye son bir iyilik yapın ve önünü açın. 

 

 

 
Toplam blog
: 575
: 567
Kayıt tarihi
: 10.05.07
 
 

İlgi alanları ekonomi, para politikası, siyaset, edebiyat, futbol, Türk ve Ortadoğu Tarihi, AB ve..