Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '15

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe nin rakibi Shaktar idi. Ya Molde...?

Fenerbahçe sezon başında gerçekten tüm takımların imrendiği yıldız isimler ile anlaştı. Takıma şu ana değin gerekli olup ,olmadıkları elbette yüksek maliyetleri ve kariyerleri nedeni ile tartışılabilir.Bir oyuncunun isminden daha önemlisi takıma verebileceği katkıdır her zaman.

Bu bağlamda Fenerbahçe ile Molde ye puan kaybetmesinden çok futbol olarak ta güzel bir görüntü vermemesi gerçekten enteresan..

Hakem kötü ya da formsuz olabilir. Ama hiç bir zaman şartları belirlemeyi hakeme teslim etmeyeceksin. Bu da rakipten bir adım önde olmakla gerçekleşir.

Şimdi geçen senelerde sürekli olarak kiralanacağı,satılacağı söylenen Kadlec 'e savunmada yer veriyorsan  bu oyuncunun tam olarak hazır olup olmadığını da görmelisin örneğin...Molde çok ahım şahım bir takım değil. Fenerbahçe kendi evinde birazcık baskı yapabilse idi Molde li oyuncuların tüm oyun planları bozulacaktı.

Ama onlar da tıpkı Fenerbahçe li oyuncular gibi kendi yarı sahalarından ellerini kollarını sallayarak çıktılar. Üst düzey bir oyuncuları olmamasına rağmen yardımlaşma,pas gibi unsurları becerebildikleri içinde de saha içerisinde hiç sırıtmadılar.

Nitekim Meireles  ' in mükemmel pasında Nani ' nin tek vuruşunda müdahele dahi edemediler pozisyona... Çünkü böyle bir takımı açmak için her zaman ayağa oynamak gerekli..

Ancak onların o andaki rahatlığına Fenerbahçe de çoğu zaman eşlik etti.

Rakibin oyun kurmasına ,pozisyon üretmesine müdahil bile olamadılar. Yenen 3.golde Molde li oyuncunun nasıl pozisyon yarattığını tekrar tekrar izlemek gerekli aslında bu yenilgiyi biraz olsun anlamak için...

 

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..