Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '09

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'nin tatili devam ediyor...

Fenerbahçe'nin tatili devam ediyor...
 

www.milliyet.com.tr


Fenerbahçe, Galatasaray'ı 3-1 yendikten sonra tatile çıktı ve bu tatil hala devam ediyor. O tarihten sonra Milli maç ve Ankaraspor maçı nedeniyle 2 hafta aradan sonra oynadığı Beşiktaş maçında kalesinde 3 gol görerek yenilen takım, bugün de Kasımpaşa'dan 3 gol yiyerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Fenerbahçeli futbolcular seyircisiz oynadıkları bu maçta herhalde kendilerini antrenmanda sandılar ve hepsi sahada hayalet gibi dolaştılar.

Türk Milli Takımının birinci kalecisi Volkan, şimdiye kadar Türkiye liglerinde görmediğimiz evlere şenlik bir gol yedi. Daha maçın 50. saniyesinde dışarı çıkmakta olan topu yakalayıp, kale ağzında Gökhan Güleç'in önüne bırakıverdi ve Gökhan da bu ikramı geri çevirmedi.

5. dakikada Guiza beraberliği sağladıysa da maçın geneline bakıldığında, her ne kadar Kasımpaşa'nın üçüncü golü ofsayt olsa bile misafir takım çok daha farklı bir galibiyeti kaçırdı diyebiliriz.

Ligin ilk haftalarına bakıldığında, Fenerbahçe ilk 8 maçını kazanmış, Kasımpaşa ise ilk 6 maçında puan alamamıştı. Son iki haftada ise Kasımpaşa, Trabzon ve Fenerbahçe'ye 3 er gol atarken, Fenerbahçe aynı zaman içersinde Beşiktaş ve Kasımpaşa'dan 3 gol yedi. Bir ara Beşiktaş'la olan puan farkını 12 ye çıkaran Sarı Lacivertli takım, yarın Beşiktaş galip geldiği taktirde aradaki puan farkı 1 e inmiş olacak.

Emre, Bilica, Kazım gibi futbolcuların olmaması Fenerbahçe için bir mazeret olamaz. Takım çok güçsüz. Volkan'dan Alex'e kadar herkes dökülüyor. Bu oyunuyla Guiza da Semih de kusura bakmasın. Devre arasında gitmek isteyen Roberto Carlos gönderilmeli ve takımı taşıyacak bir golcü mutlaka alınmalı.

İyi ki maçta seyirci yoktu. Yoksa bu oyunuyla bütün takım soyunma odasına yuhalanarak gönderilirdi.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..