Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '13

 
Kategori
Basketbol
 

Fenerbahçe Pianigiani ile hiçbirşey yapamaz

Bugün Montepaschi FB yi İstanbul da yendi. Büyük paralar harcayan ve koça dayalı bir takım kuran FB bugün yanlış yaptığını anlamıştır. Anlayamadılarsa da kaybetmeye devam edecektir. 

Bütün bir oyunu önde götürdükten sonra oyunu kaybetmek pek kolay iş değildir. Bunu FB bugün çok iyi başardı. Yazık salona giden seyirciye verilen emeklere harcanan paraya. Pianigiani takımı iyi yönetemiyor. Bugün Oguz Savaş hiç süre alamadı.Maliyeti 10 milyon euroya yaklaşan Mc Calebb ne iş yapar ? FB ye geldiğinin farkında değil. Bugünde eski takımına daha çok yarar sağladı.

FB için Eurolig başladığı gün bitti. Beşiktaş ın durumuda hiç farklı değil. Erman Kunter sürekli övgüler yazılan koç. tam bir hayal kırıklığı. Beşiktaş periyod bitimine 2 saniye kala topu oyuna sokarken 3 sayı yiyor. Bu kadar yanlış inanılmaz. Erman ne yapıyor . Başka büyük yanlış 3 lük atan rakibe faul yapmak. Buda bir Beşiktaş standartı. Komik ötesi bir durum.

Birde Murat Can ve Sinan Can Güler için eleştiri. Bu iki oyuncu zaman zaman çok iyi oynuyor.Sinan Can da milli takımda zaten. Onların babası Necati Güler. Erman ile rakiplerdi hep. Erman iyi bir skorerdi ama Necati de çok iyi bir oyuncu idi. Şimdi Necati'nin oğullarını izledikçe Necati'yi göremiyorum. Bugün Atina da periyod bitimine 2 saniye kala topu rakibe veren Murat Can dı. Necati böyle hata asla yapmadı.  Sinan ve Murat'ıun ikisi , bir Necati etmez gibi geliyor bana. Maç yapsalar Necati onları yener sanırım.

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..