Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Şampiyon olmasın

Fenerbahçe Şampiyon olmasın
 

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak tabi ki takımımın başarılı olmasını isterim, ancak yapılan bunca transfer hatasına rağmen olası bir başarı, yanlışlarımızı örtmekten başka bir işe yaramayacak.

27 Yıllık Hasret, 3 kuruşluk ciddiyet

Futbolda mağlubiyet var kaybetmek var, ancak bizde rezalet var. Kaliteli kadro kurduğumuzu zannediyoruz. Maddi karşılaştırma yaptığımızda rakiplerimizin kadro değerini 2'ye hatta 3'e katlıyoruz. Ama ortada ne var koskoca bir sıfır. Neden? Çünkü parasal değer futbolcunun değerini ölçmüyor, sadece bizim transfer zararlarımızı gün yüzüne çıkartıyor.

Yaklaşık 4-5 yıldır tekrarladığımız bir serzeniş var. "Alex hariç tüm yabancıları gönderelim" Eee... Peki gönderiyoruz da ne oluyor. Bir daha ki sezon, Alex hariç gönderecek başka fos transferler yapıyoruz. Hiç kimse yıldız yaratmıyor, hiç kimse oyuncu üretelim demiyor. Koskoca Fenerbahçe, dış borçla faaliyetini idame ettiren, ithalat bağımlısı ülkeler yerinde sayıp duruyor.

Biz iyi bir takım kuralım diyoruz koşarak futbol oynayan. Top ayağına değmeden nereye atacağını daha önce planlamış zeki sporcular istiyoruz, saç baş yoldurtmayan. Biz önce takım olalım varsın başarı denen şey kendiliğinden gelsin. Yeterki artık paramızla rezil olmayalım.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..