Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '07

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe şampiyonlar liginde hala nağmalup

Fenerbahçe şampiyonlar liginde hala nağmalup
 

Fenerbahçe Avrupada bir başka oynuyor. Gerçekten bazı kesimin beklentilerini boşa çıkarıyor. Eğer şimdi önündeki istanbul da oynayacağı PSV maçının kazandığında Şampiyonlar liği ikinci turuna kalmayı büyük olasılıkla garantiliyecek..

Akşam Fenerbahçe akıllı ve gerçekçi bir oyundan sonra bir puan almayı başardı. Hatta haksız yere kırmızı kart görmese belki maçı kazanması içten bile değildi..

Yanlız hakemin kırmızı karttaki düşüncesini maç içinde Deniz ve diğer Fenerbahçeli futbolculara PSV ‘li futbolcuların yaptığı faullerde de görse kaçtane PSV futbolcu oyundan atılır artık siz düşünün ..

Ayrıca burda PSV futbolculara centilmenlik dersi vermek gerekecek, çünkü maç içinde yaptıkları ağrasif davranışları kabul etmek mümkün değil. Hele Semih’e suratına hokkalı tükürük atan futbolcuyu görmeyen hakem ve diğer yardımcılarının, yapıan kasıtlı faullerdeki kart göstermeme alışkanlığı, gözlerine perde indi galiba ama bizim eskilerde söylediğimiz bir tekerleme geldi, hakemler için aklıma “hakemin gözüne gözlük, başına tarak....” sanırım burda nasıl futbol oynanır Fenerbahçe seyircisi önünde gösterecektir..

Şu ana kadar alınan iyi neticeler bir yana önümüzdeki PSV maçı fenerbahçe’nin Avrupa da varolma savaşı olacak. Bu maçı aldığında artık avrupa da güveni bir kat daha artacak. Bunu başaracak güç tüm futbolcularda mevcud.

Alex’i sakatlanması takımın galip gelmesi açısından olumsuz etkiledi. Onun topla oynama ve saklayıp, dağıtması herzaman Fenerbahçe için avantaj kaptan takıma herzaman pozitif enerji veriyor.

Semi ise mücadeleci futbolu ile göz doldururken, kaçırdığı goller ile takımı galibiyeten etti desek yeridir. Hele ikinci yarı kaleci elinden kaçıran topu direk kale yerine çalım atabilse hem kaleci, hem defans elemanını oyundan düşürebilirdi.Ama mücadele açısından takıma olumlu katkıda bulundu.

Neticede Fenerbahçe Avrupa da bir değişik oynuyor. Şu ana kadar nağmağlup, kimse bileğini bükemedi, ama İstanbul da PSV’yi yenerse sanırım şampiyonlar liğinde ikinci turdaki rakibini eleme planları yapacak.Haydi hayırlısı...

Ayrıca Beşiktaş dün İnönü de Liverpool'u 2-1 yenerek büyük iş yaptı.Başarılarının devamı diliyorum..

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..