Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe savaşarak kazandı! Fenerbahçe 3 Kasımpaşa 1

Fenerbahçe savaşarak kazandı! Fenerbahçe 3 Kasımpaşa 1
 

Tıpkı iki sezon öncesi gibi kenetlenmiş, sonuna kadar mücadele eden, terinin son damlasını sahada akıtan bir Fenerbahçe var.

Bu Fenerbahçe üç kulvarda mücadele ederken, sırf rakiplerle mücadele etmiyor.  Saha dışında da mücadele etmeye çalışıyor.

Devam eden şike süreci nedeniyle konuşamayan bir başkan, günlük konuşmaların dışına çıkmayan ve masaya yumruğunu vuramayan bir Başkan Vekili, birçok yeni yöneticinin sahne aldığı bir yönetim kurulu ile bu iş bu kadar derken, sahneyi her zaman olduğu gibi Aykut Kocaman alıp, kimseye; ne kendisini, ne de takımını ezdirmiyor.

Aykut Kocaman’ın bu mücadelesini görenler, Emre’nin de katkısıyla toplu bir isyan başlattılar. Sağdan Gökhan, soldan Hasan Ali, Zigler, arka ortadan Yobo, Bekir, Egemen, ortadan Mehmet Topal, Baroni, ileriden Sow, Webo, Semih, Kuyt hepsi takıma verebileceklerinin en fazlasını vermeye çalışıyorlar. Mücadeleyi asla bırakmıyorlar. Bu kadar mücadele edilince de başarı yaşvaş yavaş geliyor.

Akşam oynanan Kasımpaşa maçını görünce, iki sezon önceki Gaziantep maçını hatırladım. O maçta 90+4 de gelen golle Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşmıştı. Aynı Gaziantep Trabzon’da bize gösterdiği direncin onda birini gösteremeden 3-0 yenilmişti.

İşte Kasımpaşa maçı da tıpkı o maç gibiydi. Fenerbahçe 90 dakika mücadele etti. Ve sonunda kazanan taraf olarak, bu yarışta ben de varım dedi.

Maça gelince:

Kasımpaşa daha 50. saniyede kazandığı penaltı ile maça 1-0 önde başladı. Fenerbahçe yaptığı rotasyonla ilk yarı bir zamanlarki gibi yine bal yapmaz arı misali gidip geldi. Herhangi bir pozisyona bile giremedi. İkinci yarı ile birlikte yapılan Sto-Sow, Mehmet Topal -Baroni değişikliği takımın kendisine gelmesini sağladı. Zaten kısa süre sonra beraberlik yakalandı. Beraberlikten sonra tek kaleye dönen maçta, hakem Fenerbahçe’nin tam üç tane penaltısını es geçti. Nihayet 89. Dakikada o kadar açık bir penaltı yapıldı ki, hakeme ne yapsın vermek zorunda kaldı. Emre penaltıyı gole çevirince Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler rahat bir nefes aldı. 90+4 de gelen Sow’un golü ise kaymağı oldu.

Bu arada Kasımpaşa’dan Yalçın’ın bu maçı nasıl tamamladığını anlamak gerçekten zor! Ceza sahası içinde, dışında öylesine fauller yaptı ki; bir sarı kartla maçı bitirdi.

Maçtan sonra ne konuşuldu dersiniz?

Fenerbahçe’nin mücadelesi yerine, sözde Emre’nin Şota’ya ettiği küfür!

Küfrün tanığı yok!

Tanık da, mağdur da Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota!

Şota böyle bir iddiayı niye ortaya atsın gibi sorular sorulabilir. Bence; takımına oynattığı anti futbol ve aldığı ağır yenilgi…

Fenerbahçe şimdi, yeniden diyerek, hem lig, hem kupa, hem Avrupa’da yoluna devam ediyor. 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..