Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '10

 
Kategori
Basketbol
 

Fenerbahçe seriyi 2-1'e getirdi! FBÜ:72- EP:70

Fenerbahçe seriyi 2-1'e getirdi! FBÜ:72- EP:70
 

http://www.fenerbahce.org/fb2008/index.asp


Beko Basketbol Ligi final serisinin 3.maçında Fenerbahçe Ülker kendi sahasında Efes Pilsen karşısına, önceki maçın ilk beşi ile oyuna hızlı başladı. İlk sayıyla birlikte önde olan Fenerbahçe Ülker iyi savunma yaparak ilk periyodu 27-15 skorla bitirdi.

İkinci çeyrekte de birincisi gibi hızlı, atak ve iyi savunma yapan Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen'e sayı verip aradaki farkı kapattırmadı. Efes Pilsen'in oyuncularından M. Kasun un sakatlanması bu çeyrekteki önemli olaydı. Ancak korkulacak durumu olmadığı Basketbol severleri sevindirdi. Fenerbahçe Ülker 38-27 skorla ilkyarıyı beklenildiği gibi önde bitirdi.

Geçen maça bakıldığında bugün tüm oyuncular iyi motive olmuşlar, bunda medyada çıkan olumsuz haberlerin de etkisi vardır. Efes Pilsen'in kulüp olarak özür dilediği bir skorboard olayı vardı, belki duymuşsunuzdur. Fenerbahçe taraftarı maçı kendine yakışır şekilde tezahüratlarla coşkulu bir şekilde izledi.

Üçüncü çeyrekte, Kerem Tunçer in 3 sayılık atışı ile hızlı başlayan Efes Pilsen oyuna hareket kattı. Periyodun 5.dakikasında durum 43-43 eşitlik ile panikleyen Fenerbahçe ülker hücum da problem yaşamaya başladı. Mola alan Fenerbahçe Ülker taraftarın müthiş uğultulu tezahüratı ile tekrar öne geçti, ancak skoru koruyamadı Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker karşısında sakin oynayarak 53-55 skorla bu çeyreğin galibi oldu.

Üçüncü çeyrekte, Fenerbahçe Ülker oyuncularında T.Kınsey haricindekilerde istekli bir oyuncu havası görülmedi. Dördüncü ve son çeyreğin zor geçeceği kanısına vardık.

Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen maçın son çeyreğine birbirlerine sayı yaparak başladılar. Üçlük sayılarda yüzdesi yüksek olan, Efes Pilsen'e karşı hücum ribaundlarında başarısız olan Fenerbahçe Ülker bütün bunlara rağmen hızlı kalp atışlarımızın eşliğinde 72-70 3.maçın galibi olarak seriyi 2-1 öne geçirdi.

Fenerbahçe Ülker'in 4.maçında da galip gelmesi umuduyla,

Sevgiyle kalın.

 
Toplam blog
: 15
: 830
Kayıt tarihi
: 05.05.10
 
 

Doğduğum yıl 1959, doğduğum yer doyduğum yer değil. Baba mesleği dolayısıyla göçmen kuşlar gibi gezd..