Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '08

 
Kategori
Spor
 

Fenerbahçe sevdası

Fenerbahçe sevdası
 

4 Martı 5 Mart’a bağlayan 2008 gecesinde bir kez daha uyandı uyuyan dev. Benim yüreğimden geçen bu fırtına İspanya’nın UEFA şampiyonu Sevilla kalesinde şahlandı. Evet FENERBAHÇE’nin başarısıydı dün geceki sevinçler.

Şampiyonlar ligindeki çeyrek finale çıkma sevinciydi içimdeki. Tarih yazmak öyle değil böyle olur diyenlere bir göndermeydi Fenerbahçe’nin başarısı. Hani bir söz vardır “Allah sevdiği kuluna eşeğini kaybettirir sonrada buldururmuş”. Bizimki de buna benzedi bedavadan yenen 2 golle kaybettik ama sonra penaltılarla kavuştuk. Takım oyuncuları tüm güçleriyle çalıştılar, çabaladılar ve yendiler. Uğur’un sakatlanması tek hüznümüzdü, onunda iyileşmesi bizim dualarımızla olacak inşallah. Bu sevinci yaşayanlar bilir tabiî ki de, ama Fenerbahçe kanını taşıyanların yaşadığı sevinç ve gururun tarifi edilemez doğrusu. Bu başarıya daha fazla ne söylenebilir bilemiyorum ama çeyrek finalde FENERBAHÇE Cumhuriyetine başarıların en büyüğünü diliyorum. Tüm FENERBAHÇE camiasını kutlar özellikle Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarların zihinlerini meşgul ettiğim içinde beni hoşgörüyle karşılamalarını umarım. FENERBAHÇE’yi küçümseyenlere bir armağandır (bikini giymek giydirmekten daha zordur). Daha güzel başarılarda buluşmak dileğiyle Sevgiler.

Teşekkürler; Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Aurelio, Selçuk (Dk. 63 Semih), Uğur Boral (Dk. 111 Kazım), Alex (Dk. 111 Ali), Kezman ve tüm FENERBAHÇE sevdalıları.

 
Toplam blog
: 82
: 1963
Kayıt tarihi
: 13.10.06
 
 

Müzik ve amatör fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Yazma isteği içimde vardı. Mutlaka bir gün düşünce..