Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '06

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Şimdi 100. yıl takımını yaptı, sıra futbolcular ve Zico'da

Fenerbahçe Şimdi 100. yıl takımını yaptı, sıra futbolcular ve Zico'da
 

Fenerbahçe 1 Eylülde biten transferle Ocakta başlayacak ara transfere kadar transferi aldığı dört futbolcuyla transferi kapadı. Başkan Aziz Yıldırımın'da dediği gibi Fenerbahçe bundan sonra parayı har vurup harman savurmayacak, transferler aceleye getirirlmeyecek, inşallah bundan sonra, sıra futbolcularda ve Teknik Direktör.

Zico da, çünkü Şampiyonlar Liginden elenen Fenerbahçe son liğ maçından da Sakarya Spora karşı 2-0 yenilgiyle kapadı. 100 yılda Şampiyonlar Liginden elenmek belkide beklentilerin UEFA da şampiyonluğu hedeflemek için yapılan bir hamle olarak görülebilirmi bilmiyorum, ama gerçek olan Şampiyonlar Ligine kalsa ve üçüncü dahi olsa kasasına bayağı yüklü bir para girecekti, ama olmadı ; ligde de son maçında Sakarya'ya 2-0 mağlup oldu, gerçi maçta hakem hataları bayağı ön plana çıkarken yenilen golde ofsayıtı es geçen hakem, atılan golde de golü ofsayıt diye iptal etmesi mağlubiyette önemli rol oynadı ama bahane değil Fenerbahçe artık hem liğde. Hem UEFA da hedeflerine emin adımlarla gitmelidir.

Yapılan son dört transferede basında hemen karalama kampanyası başladı. Bazı basın organları ya çok satmak için veya açık olaraka Fenerbahçe düşmanlığı yapıyor,yada öyle görünmek istiyorlar. Kezman için maçlarda Sırpların iç savaşta ki örgütlerinin çentik işareti yaptığını yazdılar,halbuki tüm sırp futbolcuları yapıyor, örneğin İliç’in o hareketi yaparken resimleri bugün Milliyet Gazetesi'nde var, şimdi ne olacak, iliç Türkiye’de hiç bu hareketi yapmadı, demek Kezman'da bu hareketi yapmayacak, ülkelrerin hassas olduğu konulardaki bazı hareket ve davranışlardan uzak duracak, futboluna bakacak, bu kadar basit ama bazı gazeteler nereden ne yakalayabilirim de suyu bulandırırım tasasında, yine bir gazete Deivid için sözde Lizbon yöneticisi, Jardelin bir ayağı olamayacağını ve vasatın altında bir futbolcu olduğunu söylemiş. Bunlar safsata geçin bunları halep ordaysa arşında burda göreceğiz, ak kaşık, kara kaşık kimmiş... Yeter ki tüm trasferlerin bir an önce uyum sorunlarını ve form durumlarını en üst sevyeye çıkarsınlar.

Fenerbahçe gerekli olan yerlerine yaptığı transferlerle 100. yıla yakışır bir takımı şimdi kurmuş oldu bundan sonrası futbolcular ve zico nun işi, haydi gösterin kendinizi...

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..