Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Haziran '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe taraftarı merak ediyor

Fenerbahçe taraftarı merak ediyor.

 

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman arasındaki tartışmanın esas sebebi nedir? Aykut Kocaman' ın ani ayrılık kararının arkasında yatan sebepler neler?

 

Fenerbahçe 15 Haziran 2013 tarihi itibariyle neden hocasını belirlemiş değil? Bu süreç ne zaman sonuçlanacak?

 

Lucescu ve diğer yabancı adaylardan haber beklendiği için mi Mustafa Denizli ve Ersun Yanal bekletiliyor? Eğer böyle ise, bu hocalara ayıp olmuyor mu? Kendi ülkemizin hocasını bu şekilde bekletmeye hakkımız var mı? Bekletilen ve ikinci, üçüncü, dördüncü alternatif olarak görülen hocalar göreve başladığında, bu psikolojik bir dezavantaj oluşturmaz mı? Taraftar başta olmak üzere, camia bu şekilde göreve başlayan bir hocaya nasıl bakar? Hoca bu duruma nasıl bakar? Futbolcuların saygı ve inanç düzeyi olumsuz etkilenmez mi?

 

Alper Potuk ve Bruno Alves transferlerini hoca adaylarından birisi mi istedi? Yoksa Başkan inisiyatif mi kullandı? Başkan bu sene futbolun içinde aktif olarak yer alacak mı? Takıma kendi düşünceleri çerçevesinde müdahaleler yapacak mı?

 

Yeni transferler haricinde 1 kaleci, 1 stoper, 1 sağ bek, 1 sol bek, 1 forvet arkası oynayabilen hücuma dönük orta saha, 1 sağ kanat-açık ve 1 forvet transferi ne zaman yapılacak? Kadro kalitesi bu açıkları kapatacak şekilde iyileştirilecek mi?

 

Stoch, Sezer, Krasic, Semih, Webo, Mehmet Topuz, Serdar, Bekir, Mert, Recep ve Beykan' ın durumları ne olacak?

 

Bu sene tüm transferler kampa yetişecek mi? Onu bıraktık, hoca kampa yetişecek mi?

 

Basketbol ve voleybol gibi branşlarda kısa ve orta vadeli stratejiler neler? Bu alanlarda hedefler ne? Nasıl bir transfer stratejisi izleniyor? Bu alanlarda yönetsel ne tür değişiklikler planlanıyor?

 

Sayın Başkan ve Yönetiminin, Fenerbahçe' ye ilişkin kısa, orta ve uzun vadeli projeleri ne durumda? Hangi alanlarda hangi somut adımlar atıldı? Neler yapılıyor? Projeler hangi aşamada?

 

Fenerbahçe taraftarı bu konularda sayın Başkan ve Yönetimden bazı güncel açıklamalar bekliyor. Elbette Sayın Başkan' a yakın kongre üyelerinin, taraftar gruplarının ve bazı gazetecilerin pek çok olup bitenden haberleri oluyor. Ancak ya diğerleri?

 

Taraftar her sabah gazetelerin, internet haber portallarının spor sayfalarına bakarak, dezenformasyona uğramaktan sıkıldı. Fenerbahçe Spor Kulübünün esas hak sahipleri olan 25 milyon Fenerbahçe taraftarı bunları merak ediyor.

 

http://twitter.com/bertankaya 

 
Toplam blog
: 575
: 567
Kayıt tarihi
: 10.05.07
 
 

İlgi alanları ekonomi, para politikası, siyaset, edebiyat, futbol, Türk ve Ortadoğu Tarihi, AB ve..